#Tiktokxmalaysia Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

5 hours ago

😱real atau fake ni😂??(tag kawan Korang yang takut gayat tinggi tu )√√😉 . . #tiktokxmalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #musicallymalaysia @tiktok malaysia.official @musically_instafamous__ @tiktok malaysia.official @musicallyinstafamous _ #tiktokmalaysiaofficial @tiktok_ _malaysia

1.9k7
10 hours ago

shine bright like a diamond🦄💎 • • • #tiktokxmalaysia #tiktokindo #explore #akuyangpostkauyangpanas

2705
11 hours ago

listen to my heartbeat beat beat ... 👂🏻❤️ . . . . . . #slowmotion #heartbeat #tiktokxmalaysia

80
13 hours ago

Tudia aihhhh sekali @emma_maembongofficial promote BLEACHING WHITENING SECRET... Berdesup2 aihhhhh wasap masuk😍 . Kalau produk tak bagus, artis pun tak berani nak review & post kan? 😁 BLEACHING kita ni ada KKM taw.. Pastu beribu testimoni positif yg kita da dpt .. . Nak order jom wasap sis 0109455570 @ klik link kt bio😘 . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

80
13 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

40
13 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

20
13 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

30
13 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

20
13 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

00
14 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

81
14 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

50
14 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

40
14 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

30
14 hours ago

🌹Fungsi & Kebaikan Whitening Secret 🌹 Whitening Secret bleaching kaya dengan campuran bahan bahan semulajadi yang berkhasiat seperti aloe vera gel, ekstrak chamomile oil, sweet almond oil, vitamin C, vitamin E dan Ekstrak Lobak Merah. Whitening Secret bleaching juga dijadikan produk kosmetik ( kesan serta merta ) khas utk pencerahan kulit. 🌸 Regenerasi Kulit Whitening Secret bleaching mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan itu kulit akan selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Whitening Secret bleaching merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit. 🌸 Memutihkan Kulit Kandungan protein serta vitamin C dan E berguna untuk mengatasi masalah pigmentasi pada kulit. 🌸Mencegah Kulit Kering Gabungan vitamin C dan vitamin E di dalam Whitening Secret dapat membantu penurunan risiko kulit kering. Vitamin C berperanan sebagai sintesis kolagen untuk menjaga kelembapan kulit. 🌸Mencegah Kulit Reput 🌸Menghaluskan Kulit . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

10
15 hours ago

- ada ibu ibu gais @n.narishaa_ @n.narishaa_ #tiktokxmalaysia #tiktok

1460
15 hours ago

Kalau takde sahabat camne la kan 💯💞 Tp sis rasa semua wanita patut aware perkara mcm ni right? Kita kena jaga maruah setiap wanita dlm dunia ni🌹❤️ . 📌Jgn lupa TAG BESTIE korng and SAY THANK YOU untk ada dgn korng 💕 - - • cr @dwoctv __ . . . LIKE💓COMMENT💬TAG📌SHARE📤 . . . . . . #tiktok #tiktokxmalaysia #tiktokdance #tiktokmalaysiaofficial #tiktokinstagram #tiktokinstafamousmalaysia #instafamous #tiktokindo_ #tiktokcringe #tiktokindo #tiktokindonesia #lawakkeder #lawakmedan #lawakmedan #lawakantawa #lawak #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawaking #musicallymalaysia #musicallycringe #musi #musicvideo #dewibuathal @tiktok @tiktok_ _malaysia @tiktok__instafamous @tiktok instafamousx @lawak fc @lawaksavage co @lawak_remaja @lawak_bilis #tiktokhindustan #tiktokindia #tiktokmemes #exploration #exellent_kittens #explorepage #explosion @lawak bhai_ @lawak_bilis @lawak_remaja

4730
Yesterday

😂jangan gelak part last🤣(tag kawan Korang yang takut hantu dan lemah semangat tu )🤣👻√√√ . . #tiktokxmalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #tiktokmalaysia 🔥 #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #musicallymalaysia @tiktok malaysia.official @musically_instafamous__ @tiktok malaysia.official @musicallyinstafamous _ #tiktokmalaysiaofficial @tiktok_ _malaysia

4.2k90
22 hours ago

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI! . Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! Bukan lagi MIMPI! Bukan lagi ANGAN2 untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau! . Dapatkan sekarang 📲0109455570 / Click link in bio . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

60
22 hours ago

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI! . Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! Bukan lagi MIMPI! Bukan lagi ANGAN2 untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau! . Dapatkan sekarang 📲0109455570 / Click link in bio . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

11
22 hours ago

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI! . Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! Bukan lagi MIMPI! Bukan lagi ANGAN2 untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau! . Dapatkan sekarang 📲0109455570 / Click link in bio . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

00
22 hours ago

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI! . Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! Bukan lagi MIMPI! Bukan lagi ANGAN2 untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau! . Dapatkan sekarang 📲0109455570 / Click link in bio . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

10
22 hours ago

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI! . Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! Bukan lagi MIMPI! Bukan lagi ANGAN2 untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau! . Dapatkan sekarang 📲0109455570 / Click link in bio . #instantwhite #himpunanlawakmalays #mudahterhibur #kedah #putihgebu #tiktokapp #0109455570 #tiktokinstafamous #viral #likeforlikes #bajuraya2019 #malaysiatrending #lawakhambar #kulitcerah #skincare #tiktokxmalaysia #vscomalaysia #atukpesan #kuchingsarawak #instafamous #ctdk #sajat #lawakkekder #nakpickupline #skinfood #tiktokxmalaysia #paidreviewrm5 #whiteningsecret

31
Yesterday

To those that miss me making video 😜 . How’s life? Team 😍 or 😭 👇🏻👇🏻 #videofasya #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokxmalaysia #tiktokphilippines #tiktoksingapore #musergeneration #tiktokid #transition #muserid @tiktok malaysia @tiktokofficialindonesia @muser generation @tiktok_philippines

5.5k208
Load More ↓