#Letih Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

47 minutes ago

RAHSIA MUDAH BERSALIN . Ada antara ibu-ibu yang trauma dengan pengalaman bersalin anak pertama yang 'mengerikan'? . Admin nak kongsikan beberapa tips MUDAH BERSALIN supaya tiada lagi ibu-ibu yang fobia untuk mengandung kali kedua, tiga, empat dan seterusnya 😆 . 11 TIPS MUDAH BERSALIN MESTI AMAL: . 💚 Jaga pemakanan sejak awal kehamilan - kurangkan makanan yang mengandungi pengawet, pewarna atau MSG 🌭🍟🍝 . 💚 Banyakkan bergerak atau lakukan aktiviti ringan di penghujung kehamilan 💃🏻 JANGAN ASYIK TIDUR JERR 😴 . 💚 Minum air kelapa muda . 💚 Amalkan mengaji dan berzikir . 💚 Minta maaf dengan suami, ibu, bapa dan mertua 👨🏼👵🏻 . 💚 Lakukan URUTAN PERINEUM - urutan dilakukan dari bahagian dubur hingga faraj dengan MINYAK KELAPA DARA IBU, bermula usia kandungan 34 minggu . 💚 Amalkan MINYAK KELAPA DARA IBU - minum MKDIBU satu sudu pagi, satu sudu malam pada minggu ke 30 dan ke atas. Selain menjadikan anak yang bakal lahir BERSIH dan GEBU, ia juga membantu bayi meluncur laju dari rahim ibu dengan mudah, IN SHA ALLAH 😉 . 💚 Amalkan membaca Surah Maryam untuk memudahkan bersalin . 💚 Semasa di labour room, banyakkan membaca Al-fatihah dan Doa Nabi Yunus serta sebut " Ya Fattah" berulang kali untuk mengurangkan rasa sakit bersalin. . 💚 Makan buah kurma dalam bilangan ganjil 11 tips MUDAH BERSALIN yang praktikal dan mudah untuk diamalkan. . Jangan lupa kongsikan dengan bakal ibu yang lain agar mereka juga mendapat manfaat . *1001 Khasiat MINYAK KELAPA DARA dalam sebotol (100ml ) MKDIBU Anda perlu miliki jika anda: ✔ Ibu muda ✔ Pertama kali bakal menjadi ibu ✔ Trauma dengan pengalaman bersalin anak pertama ✔ Mengimpikan momen bersalin yang indah 😍 .

11
2 hours ago

Lesu tak bermaya ! Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif? Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu . Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana , dapatkan sekarang dengan mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . komen ' Saya Nak ' . Whatsapp 018-2573954 . #letih #lesu #berdaftar #pucukharumnita #tenaga #kecergasan #keletihan #kelesuan #payudara #punggung #faraj #sengugut #haid #libido #keinginan #seksual #wanita

10
2 hours ago

Lesu tak bermaya ! Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif? Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu . Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana , dapatkan sekarang dengan mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . komen ' Saya Nak ' . Whatsapp 018-2573954 . #letih #lesu #berdaftar #pucukharumnita #tenaga #kecergasan #keletihan #kelesuan #payudara #punggung #faraj #sengugut #haid #libido #keinginan #seksual #wanita

10
2 hours ago

Lesu tak bermaya ! Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif? Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu . Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana , dapatkan sekarang dengan mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . . komen ' Saya Nak ' . Whatsapp 018-2573954 . #letih #lesu #berdaftar #pucukharumnita #tenaga #kecergasan #keletihan #kelesuan #payudara #punggung #faraj #sengugut #haid #libido #keinginan #seksual #wanita

10
2 hours ago

.. TERIMA KASIH BELI DGN KAMI BOSSKU 💕😊 ON X ON BOSSKU 💕 . . AWAK MMG AWESOME LA BOSSKU 💕. . . BELIAU MEMBUAT PILIHAN YANG TEPAT, BELI DENGAN KAMI 🔥💯 WE SERVE ALL YOUR VAPE NEEDS ❗❗❗ . BOLEH DATANG TERUS KE KEDAI KAMI.. SEBARIS PIZZA HUT, ATAS KEDAI FASHA, BUKIT SENTOSA RAWANG. . TAK JUMPA GAK WASSAP KAMI: 013-4113589 - FAIZ- OR WAZE JE @manusiaputehphotography WAKTU OPERASI : 3PM - 11PM Closed on Monday. . . #malaysiavape #mppmerchandiseshop #vapebukitsentosa #vapeflavor #akubudakvape #hustle #podkemod #vaperawang #vapeon #smoktrinityalpha #binjai #smoknordkit #vapehouse #vapeflavourmalaysia #pakduan #letih #gengserai #lavinaflavour #watsonflavor #thebarrel #vapebukiberuntung #mppstore #mppvapehouse #royalcream #vapebukitsentosa #caliburn #usflavour #dotAIO #dotmod #dotmodMalaysia

120
3 hours ago

Zzttttt #taxionline #letih

10
7 hours ago

Abang lelah neng.... 😖 #roasting #lelah #lunglai #lesu #capek #letih #butuhliburan #bencikomenaja

60
8 hours ago

. Akak dah 63, sangat bertenaga masa pergi Umrah dan sentiasa bawa nu prep berjalan" - Puan Bunga . Apa KHASIAT Nu Prep Wanita? . ♦️ Mengembalikan tenaga ♦️ Menambah tenaga ♦️ Mengawal stress ♦️ Mengurangkan tekanan emosi ♦️ Mengurangkan lenguh² badan ♦️ Menyegarkan badan yg lesu ♦️ Menukarkan gula yg lebih menjadi tenaga ♦️ Melancarkan peredaran darah . Ni bukan produk saja² claim tau.. ada CLINICAL STUDY oleh Pakar hampir 12 Tahun. Kelulusan KKM dan Halal Jakim dah tentu ada💪💪 . Sekarang ada promosi BONANZA, Grand prizenya Umrah utk 2 org hotel 50m dari Kaabah dan 24 lagi hadiah menarik tau🎉🎉 . Nak COD pun boleh yea akak².. Boleh wasup nik tau di link diats.. . Tidak dijual difarmasi, order online lebih mudah,jimat & cepat, tak perlu ke mall😘😘 . . SESIAPA NAK JOIN POS NUPREP ESK??😘😘 . ALHAMDULILLAH...TUNGGU YEA AKAK² POSLAJU SEDANG JALANKAN TUGAS HANTAR NUPREP TERUS KE RUMAH AKAK 📦📦 . IN SHA ALLAH... CEPAT DAN SELAMAT SAMPAI 🎊🎊 . #nupreptestomoni #nuprep #niknuprep #biotropic #kesihatan #kecerdasan #lelaki #perempuan #old #naksihat #tongkatali #kecantikan #tongkataliwanita #produkluluskkm #nuprepwanita #nupreplelaki #tenagadalam #tenagakesehatan #tenaga #kencingmanis #darahtinggi #sakitsendi #sakit #sihat #cergas #letih #mengantuk #lesu

10
9 hours ago

#letih molek hiking bosskur pah bilo lgi nok hiking kito berduo pulop hehe

10
11 hours ago

. ASBAB MAHARANI DARAH KETUL² KELUAR DAN SENGUGUT MAKIN KURANG . ▶️Credit To Nur Azimah◀️ . Niat nak cuba² je amal maharani ni tapi lain pulak yang terjadi.. . Dulu setiap kali period wajib ambik MC.. Sebab sakit sengugut yang dialaminya yang sangat teruk.. . Tapi sekarang ni yang terkejutnya tak ambik MC lagi dah.!! Subhanallah gembira sangat.. . #Maharani dapat merawat sengugutnya yang ditanggung selama ni.. Alhamdulillah syukur sangat.. . Darah ketul² keluar macam air paip.. Kini sengugut pun dah berkurang badan pun dah rasa ringan jer.. . Alhamdulillah.... . Amal maharani ni bukan untuk jaga dalaman, luaran dan awet muda je tau.. . Malah untuk ikhtiar hamil, sakit tumit, sakit² badan.. Dan macam² lagi lah.. Cuba dulu baru tahu.. Hasilnya sangat superd.. . Ada yg nk mencuba?? Mai wasap Kak Liena 📱wasap.my/+60142455295/maharani . #herbamaharani #jamumoden #period #senggugut #sakitbelakang #senggalbadan #letih #lesu #MiniStokisKakLiena #PenangIsland

00
8 hours ago

Sale sale sale hingga akhir bulan wasap 0197555392 untuk dapatkan info tidak termasuk postage #sale #murah #promosi #utm #package #pantang #hormon #pakarsakitpuan #letih #drzubaidi #drzubaidiahmad #order #sarawak #malaysia #supplements #myangel_mkay

30
12 hours ago

Urutan Perineum Dengan MKDI Pernah dengar tak URUTAN PERINEUM? Orang kata kalau buat urutan ni boleh mudahkan proses bersalin.. nak tahu jugak macam mana Urutan Perineum tu? Apakah 'perineum"? - Kawasan di antara faraj dan dubur. - Lakukan Urutan Ini Ketika Kandungan Berusia 34 Minggu dan ke atas ) Urutan boleh dibuat dalam keadaan berikut : 1. Atas katil iaitu bersandar pada dinding 2. Atas kerusi 3. Atas mangkuk tandas 4. Atas sofa Note Tambahan: 1. Urutan dilakukan bagi kandungan 34 minggu dan ke atas. Basuh tangan anda dan pastikan kuku sentiasa pendek, tenangkan diri anda di tempat yang selesa dengan cara mencangkung. 2. Sapukan MKDI. Jangan gunakan minyak bayi, minyak galian atau petroleum jelly. 3. Urutan perlu dilakukan dalam bentuk gerakan 'U' berulangkali. 4. Urutan perineum hendaklah dilakukan perlahan-lahan selama 10 minit setiap hari (sekurang-kurangnya 4 kali seminggu ). Selepas 1-2 minggu anda akan terasa lebih regangan.

21
12 hours ago

Hanya sendiri, Menunggu, siaga, dan standby.. 😐 Untung ada si #putih yang setia menemani.. 🚜 #wait #waiting #alonetime #alone #ngantuk #lelah #letih #lesu #terimakasih #thanks #thankyou #teman #saudara #sahabat #orangtua #tetangga #semua #semangat #allin #bissmillah #berkah

140
13 hours ago

tropical scape 🍃 @jujulawrence com a peça mais must have da nossa coleção. Tap to shop! #letih

1.4k4
14 hours ago

Alhamdulillah syukur, ni feedback dari salah seorang team kami. Katanya sebelum nak pergi hospital sempat lagi dia tenguk separuh botol MINYAK KELAPA DARA IBU, Hasilnya wow!! Tanpa sebarang masalah dan koyakan you!! Tak salah kita iktiar, jom Mommies iktiar dengan MINYAK KELAPA DARA IBU untuk memudahkan urusan bersalin normal nanti 😊 Berminat Wasap saya ye 0179350985 atau tekan je dekat bio.

121
14 hours ago

TQ dik juwairia n sis syaz dari bukit rangin.. . Kaki selalu krem & senggut teruk. . . Semoga cepat sembuh.. #bukitrangin #sgisap #kuantan #kuantanonline #senggugut #mobilespakuantan #kuantanpahang #kuantanese #lenguh #letih #sakitbadan

40
17 hours ago

the color 💚 Duas tendências que vamos desejar muito no verão: conjuntos e lime color. Tap to shop! #letih

5382
21 hours ago

Sebab Menetap tak semudah Menatap. #lelah #letih

70
22 hours ago

"hanya kamu yang mampu mem posisikan aq pada titik yang nyaman. #lelah #letih #capex

40
Yesterday

Manfaat BIO PENDANT MCI hanya untuk memperlancar peredaran darah? Tentu tidak… Berikut manfaat yang dapat anda peroleh dari kalung kesehatan #biopendant • Meningkatkan #kadaroksigen dalam tubuh • Meningkatkan imun atau sistem kekebalan tubuh • Membantu memperlancar peredaran darah • Membangkitkan energi dalam tubuh sehingga anda akan merasa lebih bugar dan lebih sehat • Membantu mencegah gejala hipertensi • Membantu membuat tubuh rileks dan tenang • Membantu mempercepat proses penyerapan cairan di dalam tubuh • Membantu menetralkan efek radikal bebas Banyak kelebihan dari kalung kesehatan BIO Pendant ini yang salah satu nya mempunyai ENERGI BESAR. Hal ini bisa dilihat dengan menggunakan ion tester yang menunjukkan bahwa bio pendant memiliki energi yang cukup besar yang tidak dimiliki oleh kalung kesehatan merk lainnya. Desain yang elegan dengan menggunakan lempengan kaca tembus pandant dengan balutan logo merek MGI di tengahnya membuat kalung ini terkesan mewah. Gunakan kalung kesehatan bio pendant MCI ini dimanapun dan kapanpun anda berada terutama pada saat anda merasa #pusing , #stress , #lemah , #letih , #susahtidur dll. segera gunakan bio pendant ini agar #membangkitkanstamina anda kembali. . . Info lanjut/ pemesanan/ arisan paket produk chat me 😘 #distributoresmimci #aksesoris #modis #KalungKesehatan #biopendant #biopendantmci #biopendantmgi #biopendantready #biopendantsby #biopendantmurah

40
Yesterday

life in lime 💚 Nossa designer @thaianasboroni começando a semana de #letih

2490
Yesterday

Mungkin aku bukan yang terbaik Namun aku selalu berusaha melakukan semua hal dengan sebaik yang aku bisa.... #Letih

10
36519
Yesterday

.. ASSALAMUALAIKUM.. BYK YG WASSAP KAMI.. MUNGKIN TERLEPAS TGK POST SBLM NI.. . TAK PE, KAMI NAK BG TAU LAGI SKALI.. WAKTU OPERASI KAMI. SEBARANG PERUBAHAN KAMI AKAN INFORM YA! . TQ PADA YG SUPPORT KAMI DARI AWAL!. .. WE SERVE ALL YOUR VAPE NEEDS ❗❗❗ . BOLEH DATANG TERUS KE KEDAI KAMI.. SEBARIS PIZZA HUT, ATAS KEDAI FASHA, BUKIT SENTOSA RAWANG. . TAK JUMPA GAK WASSAP KAMI: 013-4113589 - FAIZ- OR WAZE JE @manusiaputehphotography WAKTU OPERASI : 3PM - 11PM Closed on Monday. . . #malaysiavape #mppmerchandiseshop #vapebukitsentosa #vapeflavor #akubudakvape #hustle #podkemod #vaperawang #vapeon #smoktrinityalpha #binjai #smoknordkit #vapehouse #vapeflavourmalaysia #pakduan #letih #gengserai #lavinaflavour #watsonflavor #thebarrel #vapebukiberuntung #mppstore #mppvapehouse #royalcream #vapebukitsentosa #caliburn #usflavour #dotAIO #dotmod #dotmodMalaysia

170
Yesterday

1. Mengurangi Lemak Perut hingga Daya Tarik Lingkar pinggang seorang pria tak hanya dipengaruhi oleh makanan saja. Sebab, kondisi ini juga bisa dipengaruhi oleh kadar hormon ini. Menurut ahli, terapi hormon testosteron untuk seorang pria bisa berpengaruh ke lingkar pinggangnya. Kata seorang profesor kedokteran dan onkologi di Johns Hopkins University School of Medicine, Amerika Serikat, sebagian besar penelitian menunjukkan adanya pengurangan jumlah lemak perut di pria yang diberi testosteron. Menariknya lagi, testosteron juga punya peran ke daya tarik seorang pria. Menurut studi dari Wayne State University, Amerika Serikat, kadar hormon yang tinggi dalam tubuh ini, bisa membuat pria lebih menarik di mata wanita. 2. Memengaruhi Sistem Reproduksi Ketika seorang laki-laki beranjak remaja, secara otomatis produksi hormon ini pun akan meningkat dalam tubuh. Nah, hal inilah yang mendorong terjadinya pembentukan dan perubahan lebih lanjut ke Mr P dan testis. Pada masa ini, testis akan memproduksi sperma setiap harinya dalam jumlah yang banyak. Sebaliknya, ketika kadar testosteron dalam tubuh rendah, kemungkinan pria bisa mengalami disfungsi ereksi. 3. Hasrat Seksual Ketika pembentukan Mr P dan testis mengalami perubahan, laki-laki yang beranjak remaja juga akan mengalami adanya desakan seksual atau hasrat seksual. Meningkatnya hormon testosteron juga akan menyebabkan perubahan tubuh dan otot pria. Kata ahli, di masa ini mereka akan mendapatkan stimulasi seksual, bahkan melakukan aktivitas seksual. Nah, kedua hal ini bisa membuat kadar testosteron yang diproduksi semakin meningkat. Selain ketiga hal di atas, hormon ini juga berperan dalam: Mendorong pertumbuhan rambut di muka dan tubuh. - Mempertahankan gairah seksual. - Memelihara kepadatan tulang. - Membuat suara semakin berat. - Membantu produksi sperma. - Mempertahankan kesuburan. https://www.halodoc.com/fungsi-hormon-testosteron-bagi-pria-dan-wanita #testosteron #tribulus #tribulusterrestris #libidomenurun #libido #ereksi #suami #suamiistri #suamiistribahagia #suamiistriromantis #kepuasanistri #kepuasansuamiistri #lemah #letih #lesu #jualtribulus #jualpasakbumi #pasakbumi #tongkatali #jualtongkatali

80
Yesterday

Cerita mitra kami di Sumbar . . Milagros dan Gula Darah Tinggi. . . Semoga bermanfaat . #milagros #sumbar #guladarah #obatguladarah #diabetes1 #lemas #letih #solusiguladarah #solusidiabet

10
2 days ago

🔥🔥PASAK BUMI PLUS 🔥🔥 sangat baik untuk memelihara stamina pria, mengatasi letih, lesu dan loyo. *PASAK BUMI PLUS* sudah terdaftar di BPOM RI dan bersertikat halal MUI, terbuat dari ektrak pasak bumi dll yg mangandung zat aprodisiak alami, berfungsi meningkatkan kebugaran tubuh dan meningkatkan stamina pria dewasa. pasak bumi produksi Toga Nusantara ini Terdapat dalam kemasan 50-200 kapsul😍 . . . . 🥰Badan Sehat keluarga bahagia🥰 Untuk info dan pemesanan hubungi : WA➡️081915207559 WA➡️081915207559 WA➡️081915207559 #pasakbumi #pasakbumiplus #staminapria #badansehat #letih #lesu #obatherbal #obatkuat #obatkuatpria #obatkuatalami

30
2 days ago

Both shaker are available. Weehuu 😍 Coral pink vs laguna blue. Smart sangat shaker ni tau. Cun and stylo 👍🏻 Nak bancuh esp dan performance drink senang sangat. Shake shake shake je dan siapppp 😊 #responsibleawesome #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleemantin #shakleecod #shakleenegerisembilan #promo #vitaminsihat #vitamindetox #vitaminkulit #supplements #healthybody #tenaga #kenyang #esp #protein #soya #kulitgebu #mealreplacement #twinpack #cepat #letih #cergas #glowingskin #jeragatpudar #sembelit #milkbooster #susupekat #anakgembira

30
2 days ago

Tak sedar. Rupa-rupanya dah ada 8 guitar dalam rumah ni 😄 #pindah #penat #letih #guitar

290
2 days ago

One word, I can’t feel my legs..kaki, mana kaki?? #letih #alhamdulillahalldone

126
2 days ago

. Assalamualaikum . Banyak testimoni yang saya terima melahirkan rasa syukur kerana ada perubahan positif pada diri mereka . . Pesakit darah tinggi dan diabetes cubalah amalkan pengambilan kapsul BLACKG NUTRIMA MARDI . Semoga ianya dapat membantu & MEMBERI MANFAAT kepada SEMUA💞 . Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh hubungi saya 👇👇 . ————————————————————— 0193844132 atau boleh klik no wasap saya di bio @ . . #kunyithitam #sakitjantung #kanserpayudara #penawarkencingmanis #kanserusus #letih #pureextract #kunyithitamalaysia #assalamualaikum #gout #cancerfighter #guladarahtinggi #darahtinggi #tekanandarahtinggi #bazarpaknil #alergi #kolesteroltinggi #resdungkronik #darahtinggi #stroke #kanser #saraf #diabetes #sayangmakduniaakhirat #darahtinggikembalinormal

20
2 days ago

😌😌😌 #lelah #letih #lesu

253
2 days ago

euro summer feelings ✨ @marinaloures maravilhosa de Letih pelas ruas encantadoras de Capri. Get the look clicando na foto! #letih

1.4k7
2 days ago

. Salam sehat sobat k24 Dukuh Kupang🎊 Aktifitas yang tinggi dan tidak diimbangi dengan konsumsi makanan yang sesuai dapat membuat tubuh lelah & kekurangan vitamin. Salah satunya adalah tubuh mudah lelah, letih, lesu. . Konsultasikan vitamin yany cocok untuk anda @K24 Dukuh Kupang (❌ DM please ) WA : 0822 5 7200 777 (✔ klik Bio ) Telegram : 0822 5 7200 777 ☎ : 031-567 7084/568 3371 👉 http://bit.ly/sobatsehat ➖➖➖➖➖ We Serve You 24/7, All Year Around FREE DELIVERY FREE KONSULTASI . WELCOME ONLINE SHOPPER Melayani pengiriman kemanapun... 👍👍👍 international shipping ✈ ➖➖➖➖➖ #apotek #apotik #apotik24jam #k24 #apotekk24 #apotikk24surabaya #apotekonline #apotikonline #apotekindonesia #apotikk24 #apotikgenerik #apotekdisurabaya #k24surabaya #sobatsehat #apoteksurabaya #apotek24surabaya #k24dukuhkupang #k24dkb #dukuhkupang #apotikk24terdekat #apotikterdekat #sehat #vitamin #multivitamin #letih #lesu #lemas

40
3 days ago

2 HARI LAGI ‼ 2 HARI LAGI ‼ 2 HARI LAGI ‼ . Berat hati nak lepaskan promo ni, tapi tapi tapi..! Nama pun promo merdeka kan 😩 . Rose takmo cakap lelebih nanti berkaca mata ni 😢 . Lepas ni xde dah offer free 1 @2 botol jus ni tau 😭 jgn lepaskan peluang ni mommy, this time only 🥳 lekaih klik link khas ni . . Order whatsapp di 017 980 4374 Whatsapp ke 017 980 4374 tau . Jus Mamariam pilihan #ibuhamil di #malaysia #periodproblems #sembelit #hblow #ikhtiarhamil #tenaga #lesu #laraalana #aaisyahdhiarana #bsp #milkbooster #susuibu #ibuhamil #ibumengandung #keputihan #letih #supplementibumengandung #alahan #hbrendah #mual #kencingkotorhilang #codsekitarperlis #codalorsetar #codseremban #codbandarkuantan #codsenawang #codjitra #codsungaipetani #codkuching

20
3 days ago

Ramai orang susah nak berjaya sebab melayankan ‘sakit yang sikit’. Memang kita tahu, bila kita nak berjaya kita perlu kerja lebih sikit, dan mungkin akan ada sedikit kesakitan, penat, letih . Tapi kalau kejayaan itu penting, kita tahu bagaimana nak uruskan rasa sakit dan bukannya jadikan sebagai satu alasan. Ingat tak masa kita kecil, nak sangat belajar naik basikal, jatuh longkang luka berdarah, sakit pun kita tak serik. Macam tu lah sepatutnya perasaan yang kita perlu ada . #letih #quote #BV1409_noon

256
3 days ago

NAK TAHU RAHSIA PENGALAMAN MENGANDUNG PALING INDAH? Semua bakal ibu ingin rasai perjalanan kehamilan tanpa risiko seperti: 💚 Kurang bermaya 🌟 Antibodi lemah 💚 Alahan yang teruk 🌟 Keputihan 💚 Tekanan darah tak menentu 🌟 HB rendah 💚 Diabetes / GDM 🌟 Stretchmark Dan yang paling pasti, semua ibu inginkan proses kelahiran yang mudah kan? Tahukah anda, rahsia penawarnya ada dalam sebotol #MKDI Hanya sesudu pagi dan sesudu malam, setiap hari tanpa gagal, sepanjang 9 bulan kehamilan 😉 Mudah kan? Jom beli sekarang! Jangan sia-siakan pengalaman kehamilan yang sepatutnya menjadi pengalaman terindah dalam hidup 😍

21
3 days ago

_MINYAK KELAPA DARA IBU PILIHAN IBU HAMIL_ Makanan tambahan berasaskan kelapa 100% organik, tanpa menggunakan sebarang haba atau bahan kimia. . Bebas kolestrol amat disarankan diambil sebagai tambahan dalam menu harian bagi setiap wanita yang sedang hamil atau menyusukan bayi dan megatasi masalah ibu sepanjang kehamilan. ================= Kenapa pilih MKDI? ================= ❤️ Mengurangkan loya dan morning sickness ❤️ Menambah tenaga untuk ibu hamil ❤️ Mencantikkan kulit ibu dan baby ❤️ Melancarkan sistem penghadaman ❤️ Mencantikan HB ❤️ Menstabilkan tekanan darah ❤️ Menstabilkan Gula dalam darah ❤️ Mengatasi masalah keputihan Macam mana nak oder, haa jom picit link ni Www.wasap.my/60109717305/mkdi

42
3 days ago

greek vibes 💙 O look que faz um fit perfeito com o verão! Tap to shop! #letih

1.2k3
3 days ago

current mood 💕 Começando o final de semana com nosso novo body preferido. Tap to shop! #letih

2101
3 days ago

#letih

10
4 days ago

"BARU BUAT KEJE SKIT JER BADAN DAH RASA #LETIH " . Cepat letih merupakan tanda kadar bacaan gula tinggi atau anda mempunyai penyakit diabetes. Pesakit akan menjadi lebih cepat letih ketika melakukan aktiviti walaupun sekadar aktiviti ringan dibandingkan dengan orang yang memiliki gula darah normal. . Sekiranya anda seorang pekerja yang perlu bergerak aktif masalah ni mengganggu prestasi kerja. Bila keletihan pasti akan selalu merasa haus dan kerap minum air. Ini disebabkan gula yang tinggi dalam darah akan mengurangkan cecair dalam badan dengan cepat. Bila kurang air boleh menyebabkan pitam atau "gelap mata". . Pesakit kencing manis digalakkan untuk minum TEH HERBA HEMPEDU BUMI sebagai iktiar menurunkan kadar bacaan gula dalam darah dan menghalang tubuh dari terkena penyakit kencing manis. . Sekiranya anda mempunyai paras gula tinggi, anda boleh melakukan pelbagai langkah berjaga-jaga untuk mengurangkan kadar gula. Elakkan makanan dan minuman yang mengandungi pemanis buatan kerana tak bagus untuk badan. . Berminat nak dapatkan TEH HEMPEDU BUMI? Grab 2 PEK segera untuk dapatkan lagi 1 PEK TEH secara #percuma ! . #SuzyHoneyHerbs #TehHempeduBumiSuzyHoney

10
4 days ago

"BARU BUAT KEJE SKIT JER BADAN DAH RASA #LETIH " . Cepat letih merupakan tanda kadar bacaan gula tinggi atau anda mempunyai penyakit diabetes. Pesakit akan menjadi lebih cepat letih ketika melakukan aktiviti walaupun sekadar aktiviti ringan dibandingkan dengan orang yang memiliki gula darah normal. . Sekiranya anda seorang pekerja yang perlu bergerak aktif masalah ni mengganggu prestasi kerja. Bila keletihan pasti akan selalu merasa haus dan kerap minum air. Ini disebabkan gula yang tinggi dalam darah akan mengurangkan cecair dalam badan dengan cepat. Bila kurang air boleh menyebabkan pitam atau "gelap mata". . Pesakit kencing manis digalakkan untuk minum TEH HERBA HEMPEDU BUMI sebagai iktiar menurunkan kadar bacaan gula dalam darah dan menghalang tubuh dari terkena penyakit kencing manis. . Sekiranya anda mempunyai paras gula tinggi, anda boleh melakukan pelbagai langkah berjaga-jaga untuk mengurangkan kadar gula. Elakkan makanan dan minuman yang mengandungi pemanis buatan kerana tak bagus untuk badan. . Berminat nak dapatkan TEH HEMPEDU BUMI? Grab 2 PEK segera untuk dapatkan lagi 1 PEK TEH secara #percuma ! . #SuzyHoneyHerbs #TehHempeduBumiSuzyHoney

10
4 days ago

"BARU BUAT KEJE SKIT JER BADAN DAH RASA #LETIH " . Cepat letih merupakan tanda kadar bacaan gula tinggi atau anda mempunyai penyakit diabetes. Pesakit akan menjadi lebih cepat letih ketika melakukan aktiviti walaupun sekadar aktiviti ringan dibandingkan dengan orang yang memiliki gula darah normal. . Sekiranya anda seorang pekerja yang perlu bergerak aktif masalah ni mengganggu prestasi kerja. Bila keletihan pasti akan selalu merasa haus dan kerap minum air. Ini disebabkan gula yang tinggi dalam darah akan mengurangkan cecair dalam badan dengan cepat. Bila kurang air boleh menyebabkan pitam atau "gelap mata". . Pesakit kencing manis digalakkan untuk minum TEH HERBA HEMPEDU BUMI sebagai iktiar menurunkan kadar bacaan gula dalam darah dan menghalang tubuh dari terkena penyakit kencing manis. . Sekiranya anda mempunyai paras gula tinggi, anda boleh melakukan pelbagai langkah berjaga-jaga untuk mengurangkan kadar gula. Elakkan makanan dan minuman yang mengandungi pemanis buatan kerana tak bagus untuk badan. . Berminat nak dapatkan TEH HEMPEDU BUMI? Grab 2 PEK segera untuk dapatkan lagi 1 PEK TEH secara #percuma ! . #SuzyHoneyHerbs #TehHempeduBumiSuzyHoney

00
4 days ago

#TahukahAnda MAGNESIUM : Diperlukan untuk banyak proses metabolisma, khususnya penyerapan zat gizi. Kekurangan #magnesium sering dikaitkan dengan pelbagai kondisi seperti #hypertension , masalah #jantung , #osteoporosis dan masalah #diabetes __ Antara tanda-tanda awal kekurangan magnesium : ✔ Masalah bau badan, ✔ #sunggugut , ✔ #sembelit , ✔ #cramp otot, ✔ #insomnia , ✔ #pening kepala dan #letih badan. www.bio-mineral.com #PatiMineralAsliAustralia #BMhealthAwareness #BioMineral

60
4 days ago

Jalan ini terlalu panjang, bisakah kita berhenti kemudian mengakhiri? #jalan #akhir #letih

514
4 days ago

💪 PASAK BUMI PLUS sangat baik untuk memelihara stamina pria, mengatasi letih, lesu dan loyo. . 💪 PASAK BUMI PLUS sudah terdaftar di BPOM RI dan bersertikat halal MUI, terbuat dari ektrak pasak bumi dll yg mangandung zat aprodisiak alami, berfungsi meningkatkan kebugaran tubuh dan meningkatkan stamina pria dewasa. . 💪 Badan Sehat Keluarga Bahagia . 📲 Info Order : https://wa.me/6281310189789 . 💊Pasak bumi 25 kps 💊Pasak bumi 50 Kps 💊Pasak bumi 200 Kps . #pasakbumi #pasakbumiplus #pasakbumiextract #pasakbumiperkasa #pasakbumikapsul #pasakbumimurah #badansehat #letih #lesu #vitalitas #hidupsehat #herbal #herbalmurah #obatherbal #herbalmedicine #aprodisiak #obatkuatherbal #obatkuatpria #stamina #staminapria #staminapriadewasa #minumankesehatan #infosehat #infosehatpria #infosehatherbal #instadrink #instaherbal

20
4 days ago

💪 PASAK BUMI PLUS sangat baik untuk memelihara stamina pria, mengatasi letih, lesu dan loyo. . 💪 PASAK BUMI PLUS sudah terdaftar di BPOM RI dan bersertikat halal MUI, terbuat dari ektrak pasak bumi dll yg mangandung zat aprodisiak alami, berfungsi meningkatkan kebugaran tubuh dan meningkatkan stamina pria dewasa. . 💪 Badan Sehat Keluarga Bahagia . 📲 Info Order : https://wa.me/6281310189789 . 💊Pasak bumi 25 kps 💊Pasak bumi 50 Kps 💊Pasak bumi 200 Kps . #pasakbumi #pasakbumiplus #pasakbumiextract #pasakbumiperkasa #pasakbumikapsul #pasakbumimurah #badansehat #letih #lesu #vitalitas #hidupsehat #herbal #herbalmurah #obatherbal #herbalmedicine #aprodisiak #obatkuatherbal #obatkuatpria #stamina #staminapria #staminapriadewasa #minumankesehatan #infosehat #infosehatpria #infosehatherbal #instadrink #instaherbal

20
4 days ago

💪 PASAK BUMI PLUS sangat baik untuk memelihara stamina pria, mengatasi letih, lesu dan loyo. . 💪 PASAK BUMI PLUS sudah terdaftar di BPOM RI dan bersertikat halal MUI, terbuat dari ektrak pasak bumi dll yg mangandung zat aprodisiak alami, berfungsi meningkatkan kebugaran tubuh dan meningkatkan stamina pria dewasa. . 💪 Badan Sehat Keluarga Bahagia . 📲 Info Order : https://wa.me/6281310189789 . 💊Pasak bumi 25 kps 💊Pasak bumi 50 Kps 💊Pasak bumi 200 Kps . #pasakbumi #pasakbumiplus #pasakbumiextract #pasakbumiperkasa #pasakbumikapsul #pasakbumimurah #badansehat #letih #lesu #vitalitas #hidupsehat #herbal #herbalmurah #obatherbal #herbalmedicine #aprodisiak #obatkuatherbal #obatkuatpria #stamina #staminapria #staminapriadewasa #minumankesehatan #infosehat #infosehatpria #infosehatherbal #instadrink #instaherbal

30
4 days ago

💪 PASAK BUMI PLUS sangat baik untuk memelihara stamina pria, mengatasi letih, lesu dan loyo. . 💪 PASAK BUMI PLUS sudah terdaftar di BPOM RI dan bersertikat halal MUI, terbuat dari ektrak pasak bumi dll yg mangandung zat aprodisiak alami, berfungsi meningkatkan kebugaran tubuh dan meningkatkan stamina pria dewasa. . 💪 Badan Sehat Keluarga Bahagia . 📲 Info Order : https://wa.me/6281310189789 . 💊Pasak bumi 25 kps 💊Pasak bumi 50 Kps 💊Pasak bumi 200 Kps . #pasakbumi #pasakbumiplus #pasakbumiextract #pasakbumiperkasa #pasakbumikapsul #pasakbumimurah #badansehat #letih #lesu #vitalitas #hidupsehat #herbal #herbalmurah #obatherbal #herbalmedicine #aprodisiak #obatkuatherbal #obatkuatpria #stamina #staminapria #staminapriadewasa #minumankesehatan #infosehat #infosehatpria #infosehatherbal #instadrink #instaherbal

20
4 days ago

Dalam tkejar2 siap jgk lauk mak nii... Lain dlm kepala lain pulak lauk yg jadi 😂 My late lunch cum dinner Siakap campak Pegaga cilipadi, kentang tempe grg cili and Omelette #syukur #letih #getaway #longweekend

172
4 days ago

💥BLUE WIZARD💥 . . MENGHANGATKAN KEMBALI CINTA ISTERI . . Tidak dinafikan, wanita yang telah berumah tangga dan telah melahirkan anak, nafsu untuk berhubungan intim semakin berkurangan atas pelbagai faktor. . . Antaranya faktor keletihan, faktor stress menguruskan rumah tangga, faktor usia dan sebagainya. . . Untuk mendapatkan kembali kehangatan isteri umpama malam pertama bukanlah sesuatu yang mudah. . . Namun adalah tidak mustahil. Dengan Blue Wizard, InshaAllah dapat mengembalikan semula kehangatan asmara si isteri yang mungkin sudah sekian lama pudar. . . Produk terlarissss. Dijamin keberkesananya. . . Berminat⁉️ Whatsapp segera👇🏻👇🏻 📲 www.wasap.my/60175816012/Blue_Wizard #mbdshop #trustedseller #bluewizard #bluewizardmurah #bluewizardasli #bluewizardcair #bluewizardori #bluewizardoriginal #produkori #produkviral2019 #kedaijamu #jamumoden #ubatkuat #ubatperangsangwanita #isterisolehah #suamiisteribahagia #bazaarpaknil #padubeb #maluapabosku #rezekihalal #semogamurahrezeki #suamipuas #istriidaman #kekalbahagia #hidupku #hutang #bahagia #isterisolehah #isteridalamsangkar #letih

50
4 days ago

Awak lesu dan letih Awak kena sembelit Awak selalu sakit kepala Mulut awak berbau Awak mempunyai kulit kusam Ini adalah antara tanda-tanda toksin banyak dalam badan Ada tak tanda-tanda di atas pada diri awak. Kalau ada, awak dah mula kena detoks dalam badan awak. Jangan peram penyakit. Jangan anggap tanda-tanda di atas adalah benda remeh. Bertindaklah segera Sayangi diri sendiri. #helpmorepeople #toksin #kulitkusam #mulutberbau #sembelit #lesu #letih #sakitkepala #jomsihat #sayangdiri #subangairport #shahalam #detoks

40
4 days ago

Kuning Buat Abang Fining🙈💛💛💛 #Letih -letih😂

800
4 days ago

BATU GINJAL (nefrolitiasis ) VS MINYAK BALUR RAHAJENG Batu ginjal akan terasa sakit jika batu bergerak pada saluran didalam ginjal dan ketika batu bergerak masuk ke saluran ureter disebut batu ureter/ureterolitiasis (ureter = saluran berbentuk tabung yang menghubungkan ginjal dan kandung kemih ) GEJALA BATU GINJAL 💥Sakit pinggang bagian samping di bawah tulang rusuk kanan/kiri tergantung ginjal mana yang terlibat. Nyeri pinggang yang menyebar ke perut bagian bawah dan pangkal paha 💥 Nyeri kolik yaitu nyeri yang bergelombang seperti diremas-remas 💥 Nyeri saat buang air kecil 💥 Warna urin kemerahan sampai coklat *Urin keruh atau berbau busuk 💥 Mual dan muntah 💥 Buang air kecil Kencing lebih sering dari biasanya 💥 Demam dan menggigil jika disertai infeksi 💥 Walau pinggang tidak bergerak tetap nyeri 💥 Nyeri ketok costovertbra angle (pemeriksaan ini dilakukan oleh dokter ). THERAPI MENGGUNAKAN MINYAK BALUR RAHAJENG 💢 Balurkan di area Wajib (sepanjang ruas tulang punggung dari pangkal leher sampai tulang duduk,telapak kaki ) 💢 Balurkan di daerah perut hingga belakang perut 💢 Balurkan di pinggang,pinggul serta dibawah perut 💢 Balurkan di paha atas 💢 LAKUKAN sejam sekali terutama disaat kolik terjadi.. . . 🎄info pemesanan bisa melalui ☎WA 0895 3960 42760 . Terimaksih yg sudah belanja dan merasakan manfaat MINYAK BALUR RAHAJENG #minyakbalurrahajeng #encok #pegellinu #asamurat #capek #lelah #letih #sakitgigi #keseleo #kesemutan #herbal #syarafkejepit

1481
5 days ago

Kadang ku ingin berhenti pada satu titik Titik ternyaman yg ku rasakan Entah itu benar ato g Tp apakah harus selalu ku ikuti kata inginku Entah berapa kali ku ucapkan.....aku lelah Aku ingin........hanya sekedar aku ingin Karena semua.y tak akan mudah utk d cerna Tak kan mudah untuk djalani Kini...esok...ato entah kapan......ingin ini harus ku diamkan Karena ini....hanya inginku...... #lelah #letih #menjadisatitikyanggakanbisa kuselesaikandalaminginku #lifemustgoon #abaikansisiemosijiwamu #karenahidupitu indah #edisimawuade 😂 #titik itu....................... #yaaaaaaaaaa hanya itu inginku 💛💜🧡💜💛 #Hidup itu hanya perlu banyak bersyukur kepada sang Pencipta atas semua rejeki ini #iyaaa hanya perlu rasa ikhlas atas segalanya

322
Load More ↓