#Klcc Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

28 minutes ago

. . . . . . . . . . . . . . . . #abaya #shoot for @rivajfashion #abayafashion #abayastyle #lookbook #klcc #modestfashion

50
49 minutes ago

Korset yang sangat2 selesa dan tak sakit 😉 . 100% ORIGINAL (HIGH MATERIAL QUALITY ) . Pakai korset mampu membentukkan badan supaya lebih ayu dan kemas ☺ . 🌼MEMBANTU MENAIKKAN PUNGGUNG 🌼MEMANTAPKAN PAYUDARA 🌼MEMBETULKAN POSTURE BADAN 🌼LEBIH BERKEYAKINAN . 👉sangat2 sesuai bagi ibu2 yang berpantang, bagi yg nak menempuh hari2 penting spt tunang, kahwin, dan yang nak kurus sentiasaa !! . Korset membantu mengempiskan perut..wow !! Mempunyai 3 lapisan cangkuk, utk grip kan perut bagi awesome dan flat 💃 . Saizzzzz sehingga 6XL !! . FREE POSTAGE + FREE GIFT ..waaaa..bestt kan 😘 . Wasap 013-5850392, atau dm jaaa utk dapatkan korset yg SELESA & 100% ORIGINAL !! . #korset #korsetpembakarlemak #korsetmurahmalaysia #wedding #jomkurus #jomkahwin #bridesmaids #jakarta #bruneisale #igersmalaysia #malaysiaku #kualakangsar #kualalumpur #klcc #kangar #terengganukite #terengganu #pahang #uitm #bali #airasia #ipoh #perak #alhaalfa #alhaalfacosmetics

00
51 minutes ago

#klcc #nightview #kualalumpur #capital of #malaysia 🇲🇾

00
1 hour ago

Always look up, to reach the 🔝

81
251
1 hour ago

Every good artist paints what he is ...! #malaysia #kualalumpur #streetart #malaysiatrulyasia #klcc

20
1 hour ago

. Batik Handprint Modern Bahan : Katun Halus Ukuran : 2.4m x 1,15mtr ✔Harga Eceran: 85rb /potong . ✔Harga Grosir: 70rb Minimal Ambil 12pt/1lusin Boleh Campur motif . ✔Terima Jahit Seragam 👗👚 ✔Ambil Grosir Harga Beda 💝 ✔Seragaman Lebih Murah 💞 Order Via: 📲 WA 0878.3621.4360 BBM DBF3CA76 LINE:Batiknoeriakauman #broklatpolos #broklatwarna #batiksogan #klcc #inspirasibajubatik #inspirasibridesmaid #inspirasibridesmaidindonesia #inspirasikebayajawa #inspirasikebayamodern #inspirasibajupengantin #inspirasibajubatik #inspirasiseragambatik #inspirasiseragambatikkantor #inspirasiseragamamongtamu #onlineshopbatik #olshopmurah #pemkotbogor #wedding #ootdfashion #pemkotsurabaya #pemkotbandung #jumatbatik #exploreindonesia #explore #instagood #instagram

00
1 hour ago

. Batik Handprint Modern Bahan : Katun Halus Ukuran : 2.4m x 1,15mtr ✔Harga Eceran: 85rb /potong . ✔Harga Grosir: 70rb Minimal Ambil 12pt/1lusin Boleh Campur motif . ✔Terima Jahit Seragam 👗👚 ✔Ambil Grosir Harga Beda 💝 ✔Seragaman Lebih Murah 💞 Order Via: 📲 WA 0878.3621.4360 BBM DBF3CA76 LINE:Batiknoeriakauman #broklatpolos #broklatwarna #batiksogan #klcc #inspirasibajubatik #inspirasibridesmaid #inspirasibridesmaidindonesia #inspirasikebayajawa #inspirasikebayamodern #inspirasibajupengantin #inspirasibajubatik #inspirasiseragambatik #inspirasiseragambatikkantor #inspirasiseragamamongtamu #onlineshopbatik #olshopmurah #pemkotbogor #wedding #ootdfashion #pemkotsurabaya #pemkotbandung #jumatbatik #exploreindonesia #explore #instagood #instagram

00
1 hour ago

. Batik Handprint Modern Bahan : Katun Halus Ukuran : 2.4m x 1,15mtr ✔Harga Eceran: 85rb /potong . ✔Harga Grosir: 70rb Minimal Ambil 12pt/1lusin Boleh Campur motif . ✔Terima Jahit Seragam 👗👚 ✔Ambil Grosir Harga Beda 💝 ✔Seragaman Lebih Murah 💞 Order Via: 📲 WA 0878.3621.4360 BBM DBF3CA76 LINE:Batiknoeriakauman #broklatpolos #broklatwarna #batiksogan #klcc #inspirasibajubatik #inspirasibridesmaid #inspirasibridesmaidindonesia #inspirasikebayajawa #inspirasikebayamodern #inspirasibajupengantin #inspirasibajubatik #inspirasiseragambatik #inspirasiseragambatikkantor #inspirasiseragamamongtamu #onlineshopbatik #olshopmurah #pemkotbogor #wedding #ootdfashion #pemkotsurabaya #pemkotbandung #jumatbatik #exploreindonesia #explore #instagood #instagram

10
1 hour ago

You know all those things you've always wanted to do? Just go and do them!😊 . I bet reading my blog post about Malaysia is one of them.😜 So go ahead, click the link in my bio.😄☝️ . Perhaps Malaysia is not at the top of your list when thinking about going to Asia. But Malaysia has a lot to offer. First of all, it's very diverse: mixed cultures, languages and religions, vibrant cities, remote jungles... Second of all it's pretty easy to travel to: ➡️travellers from most countries in the world don't need a visa ➡️there are no special vaccinations required ➡️it's very affordable ➡️it's easy to get around ➡️you can communicate in English everywhere ➡️and you don't need to be scared of getting sick after having a beverage with those infamous ice cubes.😉 So if you're thinking of maybe going to Malaysia some day, save this post and check my blog article for more info! Link in BIO. . If it's not Malaysia, where is your next destination? . 📸 @trafffel ----- #theanhoutemple #kualalumpurmalaysia #klcc #klcity #kualalumpur #buddhisttemple #malaysiatrulyasia #exploremalaysia #igmalaysia #newblogpost #travelblogger #femaletravelblogger #blogging #journeyofgirls #wearetravelgirls #malaysiablog #polishblogger #polishgirltravelling #womentravellers

7767
1 hour ago

#klcc #malaysia 🇲🇾

60
2 hours ago

🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? . . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita ) . 🔥 Fungsi America Superman: . •✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang. ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. ✔Meningkatkan saiz zakar. ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa. ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. . . ➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . 📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia . DM atau Whatsapp 📞 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku

50
2 hours ago

Cantik #obsesslover sorang nie. Guna Travel Kit je, pakai pulak lipmatte Red Chilli. Fuhhh hot terus. Macam retis dah haaa 🔥🔥🔥 ⁣ LIMITED EDITION TRAVEL KIT #obsesscosmetics ⁣⁣ ⁣⁣ RM99 per box ⁣⁣ ⁣⁣ #iamfounder #AtiqahArmy #obsesswave # #cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #obsessklcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm

60
2 hours ago

TITAN GEL GOLD . Penyelesaian Kepada Masalah Zakar Anda . KELEBIHAN TITAN GEL GOLD: ✔ Membesarkan & memanjangkan saiz zakar ✔ Tahan lebih lama ketika diranjang ✔ Mendapatkan orgasme yang lebih nikmat ✔ Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang ✔ Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi ✔ Meningkatkan stamina dan membangkitkan ghairah libido . **Kesan TITAN GEL GOLD adalah 2x lebih kuat daripada TITAN GEL BIASA** . COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP: 0142397669 . #titangelgold #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku

30
2 hours ago

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari ) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang, Johor Bahru . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku

10
2 hours ago

𝐋𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫 𝐁𝐲 @obsess cosmetics ♥️⁣⁣ ⁣⁣ Haaa mesti ramai nak tahu kan kenap loose powder sangat penting untuk apply kat muka? Kat video tu kita bukti kan sebab apa tauuuuu.⁣ ⁣ Loose powder ni boleh matte kan foundation kita, dalam masa yang sama. Ini lah rahsia make up tahan lama. Haa apa jom dapatkan ☺️⁣⁣ ⁣⁣ ✔️ 𝐋𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫 - 𝐑𝐌 𝟓𝟗⁣⁣ ✔️ 𝐓𝐫𝐞𝐚𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐂𝐮𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 (𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭/𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 ) - 𝐑𝐌 𝟓𝟗⁣⁣ ⁣ + free gift⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ 🚗: Taman Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Gombak, Sentul⁣⁣⁣⁣ dan seluruh area Kuala Lumpur⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📞: 0173742421 (Maisarah )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ (WhatsApp Only )⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #cushionfoundationviral #ddcushion #obsesscosmeticskl #klcc #wangsamaju #masjidjamek #setiawangsa #klcc #subang #obsesscosmeticspenang #viral #anasism #sobella #laneige #pitera #skii #hudabeauty #topkomtar #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #uitm #ukm #uum #usm #utc #obsesswave #iamfounder #atiqaharmy #obsessmakeupparty #makeuppartyobsesscosmetics #obsesscosmetics #iamfounder #AtiqahArmy #obsesswave

10
2 hours ago

Every person needs to take one day away. A day in which one consciously separates the past from the future. Jobs, family, employers, and friends can exist one day without any one of us, and if our egos permit us to confess, they could exist eternally in our absence. Each person deserves a day away in which no problems are confronted, no solutions searched for. Each of us needs to withdraw from the cares which will not withdraw from us. 💫 💫 💫 Picture Courtesy : @vithyavarshini26 #klcc #nighttravel #travel #travellimgtheworld #traveltheworld #happiness #umstudent #um #motivation #motivationalquotes #mylifestyle #myrulesmylife #memories #photographyloves #photographer #photography #photooftheday #Vishiran #vichu #vichurad #vishiransathya #viyas #nextstepforfuture #fun

2343
2 hours ago

Cristiano Ronaldo is committed to finishing his career with more World Player of the Year awards than Lionel Messi! #Mrluck88 #sports #sport #odds #soccer #onlinecasinomalaysia #918kiss #malaysiacasino #klcc #kl #slots #slotsgames #freebonus #jackpot #bonus #cristianoronaldo #supercars #tiktokmalaysia #lifestyle #legend #instashot www.mrluck88.com

10
2 hours ago

.l Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Panjang 20cm Boleh potong pendek ✔ (1 ring potong 2cm ) Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 105 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #sayajual #sayajualemaskorea #sayajualemasbangkok #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #freepos #poslaju #gelangbudak #gelangdewasa #usj #pj #klcc #1malaysia #emaskoreamalaysia #emassadurkorea #emassadurbangkok #emascelupkorea #emascelupbangkok #mahal #mewah #bergaya #highclass #suamiisteri #emassadurkorea24k #jualemassadur #emassadurbajet #uitm #ukm #malaysia

20
2 hours ago

. Emas Bangkok Tiada cop 9I6 ✖ . Cincin dewasa Saiz 13-20 . RM 55 FREE poslaju 1 Malaysia FREE cincin / subang (random design ) FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #sayajual #sayajualemaskorea #sayajualemasbangkok #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #freepos #poslaju #gelangbudak #gelangdewasa #usj #pj #klcc #1malaysia #emaskoreamalaysia #emassadurkorea #emassadurbangkok #emascelupkorea #emascelupbangkok #mahal #mewah #bergaya #highclass #suamiisteri #emassadurkorea24k #jualemassadur #emassadurbajet #uitm #ukm #malaysia

20
2 hours ago

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Spicy Salted Egg Cornflakes. #spicysaltedeggcornflakes #ukaybistari #ukayperdana #bukitantarabangsa #tamanmelawati #wangsamaju #setiawangsa #klcc

00
3 hours ago

Yang nak kahwin, ada dinner, nak pakai kebaya.. Jommm pakai korset sebab vest trainer membantu mencantikkan badan.. . LEBIH SHAPE & CURVE 😊😍 . Bila pakai vest trainer badan lebih yakin dan lawa 🙌 . Pakai vest trainer ni tak sakit dan tak panas ! . Saiz sehingga 6XL ! . wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 😉 . #kualalumpur #cheras #putrajaya #bangi #bukitbintang #brunei #bruneisale #brunei_daily #bruneionlineshopping #perak #kedah #terengganu #kelantan #wakafcheyeh #kotabharu #singapore #pasirmas #pahang #wilayahpersekutuan #kajang #klcc #ampang #hukm #jakarta #jdt #johorbahru #moodrepublik #pwtc #limbang

20
3 hours ago

Korset yang sangat2 selesa dan tak sakit 😉 . 100% ORIGINAL (HIGH MATERIAL QUALITY ) . Pakai korset mampu membentukkan badan supaya lebih ayu dan kemas ☺ . 🌼MEMBANTU MENAIKKAN PUNGGUNG 🌼MEMANTAPKAN PAYUDARA 🌼MEMBETULKAN POSTURE BADAN 🌼LEBIH BERKEYAKINAN . 👉sangat2 sesuai bagi ibu2 yang berpantang, bagi yg nak menempuh hari2 penting spt tunang, kahwin, dan yang nak kurus sentiasaa !! . Korset membantu mengempiskan perut..wow !! Mempunyai 3 lapisan cangkuk, utk grip kan perut bagi awesome dan flat 💃 . Saizzzzz sehingga 6XL !! . FREE POSTAGE + FREE GIFT ..waaaa..bestt kan 😘 . Wasap 013-5850392, atau dm jaaa utk dapatkan korset yg SELESA & 100% ORIGINAL !! . #korset #korsetpembakarlemak #korsetmurahmalaysia #wedding #jomkurus #jomkahwin #bridesmaids #jakarta #bruneisale #igersmalaysia #malaysiaku #kualakangsar #kualalumpur #klcc #kangar #terengganukite #terengganu #pahang #uitm #bali #airasia #ipoh #perak #alhaalfa #alhaalfacosmetics

20
3 hours ago

💖 BEAUTY CURSE LOVELIES FEEDBACK! 💖 . . Yeahhh! Semakin hari semakin banyak jadi #beautycurselovelies 😊 Kami happy sangat sis menjadi sebahagian dari customer kami. . Siapa nak join jadi #beautycurselovelies ? Let's shopping dekat @beautycursescarves hari ni. Lepas tu send selfie dekat kami banyak banyak atau tag jer ig kami di post instagram sis. Sharing is caring kan ❤️ . . Nak order jom whatsapp; 017 601 6605 📲📲📲 . . #uitmstudent #tudung #hijabtutorial #customerfeedback #tudungmalaysia #malaysia #tudungsarung #tudungpeople #tudungbawal #icanseeyourvoicekorea #icsyvmy #ctdk #shahalam #damansara #klcc #pavilion #johorbahru #uitm #ukm #sayajualtudung

20
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

00
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

00
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

10
3 hours ago

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI . More info: *Pembesar Payudara *Paket peninggi 2-15 cm *Paket pelangsing 5-15 kg *Paket penggemuk 2-15 kg *Paket pemutih alami seluruh badan *Paket masker herbal atasi jerawat Respon Cepat hubungi:: WA: 083129218875 Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya. Free Konsul! #tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

01
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

00
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

00
3 hours ago

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI . More info: *Pembesar Payudara *Paket peninggi 2-15 cm *Paket pelangsing 5-15 kg *Paket penggemuk 2-15 kg *Paket pemutih alami seluruh badan *Paket masker herbal atasi jerawat Respon Cepat hubungi:: WA: 083129218875 Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya. Free Konsul! #tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

10
3 hours ago

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI . More info: *Pembesar Payudara *Paket peninggi 2-15 cm *Paket pelangsing 5-15 kg *Paket penggemuk 2-15 kg *Paket pemutih alami seluruh badan *Paket masker herbal atasi jerawat Respon Cepat hubungi:: WA: 083129218875 Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya. Free Konsul! #tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

01
3 hours ago

Taking Order❤ Price : RM200 Get ready for more Anyaman dUCks! With that gorgeous weave-inspired motif made using our best-selling Satin Silk fabric, you can elevate your look and turn heads at the same time. To order DM @ WHATSAPP 017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #mattesatinsquare #satinsquare #frappeshawl #anyaman

30
3 hours ago

Thank you my lovely customer for order The Kita Bag x Sometimes/Duck Frappe Shawl/Matte Love Lipstick❤️❤️❤️ TO ORDER DM or WHATSAPP➡017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #pleatsshawl #duckpleats #kitabag #sometimesbag

10
3 hours ago

KL! 🤩 Bounty islands nearby, top notch restaurants, luxurious malls, prestigious skyscraping hotels and amazing multicultural settings in a thriving city with a vibrant soul....Amazing 🙏🏾 Unfortunately now covered by a blanket of smoke from the forestfires in indo ... what’s the best way to fight this if there is any? ———————————————————- #petronasview #86thfloor #450metresup #whereseurope #forestfires #affectingmillions #schoolsareshut #globalpollution #vegetarians #environment #nomeat #savetheplanet 🌍 #nature #save #kualalumpur #malaysia #kl #klcc #pollution #twintowers #petronas

516
3 hours ago

Thank you my lovely customer for order The Kita Bag x Sometimes❤️❤️❤️ TO ORDER DM or WHATSAPP➡017-4644415✔ COD : UKAY PERDANA/BUKIT ANTARABANGSA & KLCC✔ #personalshopper #personalshopperkl #personalshopperduck #psduck #psyduck #psklcc #pspavillion #psfashionvalet #klcc #pavillion #fashionvalet #theduckstore #duckscarves #duckcosmetics #duckbag #duckstationery #satinshawl #mattesatinshawl #pleatsshawl #duckpleats #kitabag #sometimesbag

00
3 hours ago

. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Kurung D'YANA (5 pilihan warna ) . 🌷MATERIAL COMO CREPE 🌷Size Dari XS Sehingga 5XL 🌷Zip Depan 🌷Zip Lengan 🌷Cutting A (tiada dat ) 🌷Kain Zip tepi 🌷Kain Duyung 🌷Kain getah separuh . 🚩Harga RM85sm / RM93ss 🚩Borong (min. 6pcs ) RM75sm / RM83ss . *FREE POSTAGE* 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Klik link di bio utk menempah www.wasap.my/60176082457/KurungDyana . #likeforlikes #followforfollowback #terapiinstagram #igermalaysia #igshopmalaysia #STSModestWear #TudungLabuhMesraAurah #JimmyScarvesKL #InstantShawlDoubleLoop #instantshawlcantik #instantshawlexclusive #instantshawlprinted #instantshawllabuh #tudunglabuhexclusive #bajukurungmurah #tudungbidang60 #shawllabuh #bajukurungcantik #bajukurungmoden #keramat #klcc #setiawangsa #ampang #kurungdyana #bajukurungkoshibo #bajukurungprinted #jubahprinted #jubahroyalsilk #jubahmurah #bajukurungcomocrepe

70
3 hours ago

Creamy butter cream clamps! It’s so yummeh w fried mantou buns 💚 #twosonsbistro #klcc #newplacetoeatinklcc #clamps #spicycreamy #seafoodporn #sipdiproll #mantoubuns #friedbun #malaysianfusion ——————————————— F&B: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Price: 💰💰(RM25ish ) Service: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Ambience: ⭐️⭐️⭐️

30
3 hours ago

Ku injak gas dan kopling demi kamu shopping ..... .... ... .. . #aceh #malaysiaphotographer #klcc #liburan

110
3 hours ago

Alhamdulillah customer bukan beli 1, sekali 5 dia grab sebab bau memang terlalu wangi. 😍😍 Korang beli sekarang, atau korang confirm menyesal kemudian 🥳💪👍 . Want to see more of our testimony? Click #testimoniperfumelab_ VISIT US NOW AT : INSTAGRAM : perfumelab_ FACEBOOK : Theperfumebyfazz

31
3 hours ago

Hello!!! KL🇲🇾🌃😘 . 来てみたかった場所❤️✨ . お部屋からの眺めだよん💖 ツインタワー大きすぎて写りきらない😂✨ . . #お風呂上がりで髪ボサボサ #Malaysia #kualalumpur #kl #KLCC #trip #twintower #ツインタワー

3187
3 hours ago

ALL IPHONES HARGA LELONG‼️😱7PLUS RM1500 🤯 DISCOUNT RM300-500 . 7PLUS 256GB RM1650 fullset siap freegifts 🤯 Takkan jumpa dah kat mana mana igshop dh selain @kacak gadgets oiii😱 Untuk Promo Lelong Kaw Kaw ni kami PALING TERMURAH DI MALAYSIA🔥 Bukan omong kosong, boleh tengok pricelist kami. Tak percaya original? Boleh dtg kedai kami‼️😁 . COD kami cover area KL,Selangor & Kota Bharu tau. Dh dpt iphone baru bayar duit. Trusted kan?😁 Ragu-ragu lagi boleh dtg kedai kami di KL & KB . Lain tempat semua kami pos ya. Promo ni sahaja kita kasi FREE POSTAGE 1 MALAYSIA🚚🇲🇾 . Nak order? Whatsapp terus 014-8416160 atau tekan je link di bio tu.🔥 Stok baru masyuk! #ronaldo #iphonemurah #igkelantan #iphonekelantan #klcc #uitm #um #upm #ukm #iphonemurahmalaysia #shahalam #kotabharu #iphone7plusmurah

412
4 hours ago

My partner in crime #KLCC

500
4 hours ago

Skinvigorate SONIC brush baharu! Antara kebaikan Sonic technology ini ia : 💖 Sonic dengan fungsi getaran yg membantu membersihkan kulit dengan lebih lembut dgn urutan. 💖 Menanggalkan sel kulit mati secara gentle (lembut ) 💖 Proses yg membantu menyerlahkan lagi keserian kulit, utk kulit kelihatan lebih muda. 💖 Semulajadi membantu mengecilkan liang liang pori, mengurangkan garis halus dan mencipta penampilan kulit yg lebih bertenaga. Saya dengan ini berasa puas hati! dalam hati ada rama2.. 😍😍😍 #skinvigoratesonicbrush #marykayselangor #marykaywangsamaju #wangsamaju #wangsawalk #studentnurse #surprisedeliverywangsamaju #marykayklcc #klcc #marykay #marykayskinvigorate #uitm

10
4 hours ago

WOW...‼️‼️ Rupenya Rupanya lebih WANGI & lebih MURAH😘😘 JOM dapatkn skrg sementara harga promosi guys • • Untuk order boleh klick link 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60172186945/orderperfume • • LIKE SHOPEE : imaisya_shop LIKE IG : mai_freshlah_cheras_kl LIKE PAGE FB : Imaisya Shop • • #freshlahbodyperfume #freshlahperfume #freshlah #hariharilebihindah #cheras #cherasbatu9selangor #cherasbatu9 #agentcheras #bolehpostageseluruhmalaysia #bolehpostagesemenanjung #selfpickup #selfpickupcheras #kualalumpur #dataranmerdeka #klcc #klcctwintower #timessquare #pavilion #pavilionkl #johorbahru #melaka #negerisembilan #selangor #perak #perlis #terengganu #kelantan #pahang #ampang #ampangpointmallj

00
4 hours ago

Skinvigorate SONIC brush baharu! Sekarang trend penggunaan technology sonic dalam skincare tools, Mary kay juga tidak ketinggalan melancarkan SKINVIGORATE SONIC, antara kehebatan Sonic ini adalah : ❤️ menggunakan teknologi pintar (60 saat kerja mencuci muka ) ❤️ Di datangkan khas dengan peranti tambahan Massage head utk penggunaan serum (di jual berasingan ) ❤️ rutin menjadi lebih cepat (ada 3 kelajuan ) ❤️ boleh dicas semula (usb rechargable ) ❤️ teknologi waktu pintar (auto turn off - ada timer ) ❤️ kalis air (waterproof ) #skinvigoratesonicbrush #marykayselangor #marykaywangsamaju #wangsamaju #wangsawalk #surprisedeliverywangsamaju #marykayklcc #klcc #marykay

00
4 hours ago

WOW...‼️‼️ Rupenya Rupanya lebih WANGI & lebih MURAH😘😘 JOM dapatkn skrg sementara harga promosi guys • • Untuk order boleh klick link 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60172186945/orderperfume • • LIKE SHOPEE : imaisya_shop LIKE IG : mai_freshlah_cheras_kl LIKE PAGE FB : Imaisya Shop • • #freshlahbodyperfume #freshlahperfume #freshlah #hariharilebihindah #cheras #cherasbatu9selangor #cherasbatu9 #agentcheras #bolehpostageseluruhmalaysia #bolehpostagesemenanjung #selfpickup #selfpickupcheras #kualalumpur #dataranmerdeka #klcc #klcctwintower #timessquare #pavilion #pavilionkl #johorbahru #melaka #negerisembilan #selangor #perak #perlis #terengganu #kelantan #pahang #ampang #ampangpointmallj

00
4 hours ago

WOW...‼️‼️ Rupenya Rupanya lebih WANGI & lebih MURAH😘😘 JOM dapatkn skrg sementara harga promosi guys • • Untuk order boleh klick link 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60172186945/orderperfume • • LIKE SHOPEE : imaisya_shop LIKE IG : mai_freshlah_cheras_kl LIKE PAGE FB : Imaisya Shop • • #freshlahbodyperfume #freshlahperfume #freshlah #hariharilebihindah #cheras #cherasbatu9selangor #cherasbatu9 #agentcheras #bolehpostageseluruhmalaysia #bolehpostagesemenanjung #selfpickup #selfpickupcheras #kualalumpur #dataranmerdeka #klcc #klcctwintower #timessquare #pavilion #pavilionkl #johorbahru #melaka #negerisembilan #selangor #perak #perlis #terengganu #kelantan #pahang #ampang #ampangpointmallj

10
4 hours ago

Tallest twin towers in the world! The Petronas towers symbolise the nation's “courage, ingenuity, initiative, determination, energy, confidence, optimism, advancement and zest,” #petronastowers #kualalumpur #malaysia #petronastwintowers #klcc #kl #petronas #petronastwintower #klccpark #kualalumpurcity #kualalumpurtrip #rayakorban #asia #travel #likes #l #travelphotography #instatravel #travelgram #visitkualalumpur #southeastasia #klccview #skyline #kltower #sky #prudential #travelmalaysia #photography #diskaun #bhfyp

292
4 hours ago

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT KHAS UTK BERAT 60KG KEATAS Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur ... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 3hari lost 2kg 1 minggu lost 7kg 1 bulan lost 20kg Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini. Boleh follow @kurus slimmy Boleh follow @kurus slimmy . #teamayu #deina #kurus #tipsihat #tamil #indian #testimonial #codampang #azamkurus #review #gemuk #singaporean #johorean #instafemes #igreview #klcc #deina #usahawanmuda #cantik #tipsihat #tipskurus #jubahsouq #kualalumpur

2794
2 hours ago

. Cepat sihat ya Malaysia?! . Saya dah rindu dengan pemandangan macam ni..😥 . 🎶 Sampai Bila...🎶 nak jerebu ni? . #kualalumpur #malaysia #nightphotography #sonyimages #landscapephotography #sayangimalaysiaku #cityscape #klcc #kltower #mynegaraku #malaysiatrulyasia

302
Load More ↓