#Kissscene Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

12 hours ago

Crazyyy 😅😅😅 Chu Kehuan is so crazy🤣🤣🤣 oh my this drama drives me crazy😍😍😍 please helpppp😂😫 ° ° Drama: Before We Get Married ° ° Starring: #jasperliu #puffkuo ° ° Plot: Zhou Wei Wei is about to marry her successful, devoted fiancé. And Chu Ke Huan's girlfriend of ten years is hoping to tie the knot with him. There’s just one hitch, Wei Wei and Ke Huan are starting to develop feelings for one another. Despite their intentions to keep things platonic, Cupid seems to have other plans for them. Will they get cold feet? Will they give in to passion? Or canthey keep their feelings for one another in check? This tense romantic drama about love, friendship, and betrayal is adapted from a novel by hit author Ayamei ° ° FOLLOW @thebest scenes for more scenes💋 FOLLOW @thebest scenes for more scenes💋 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ #beforewegetmarried #我們不能是朋友 #郭雪芙 #liuyihao #劉以豪 #比悲傷更悲傷的故事 #ivychen #tdrama #taiwandrama #liuhaoran #weiying #dilireba #dilraba #chinesedrama #chinesemovie #cdrama #cdramas #koreandrama #kdrama #kiss 💋 #kissingvideo #kisskiss #kissscene #leoluo #BestActor #bestdrama #luoyunxi #thebestscenes

710
12 hours ago

Ughh myy goddd this drama really... its make me speechless🤯🤯🤯😍😍😍😍 ° ° Drama: Before We Get Married ° ° Starring: #jasperliu #puffkuo ° ° Plot: Zhou Wei Wei is about to marry her successful, devoted fiancé. And Chu Ke Huan's girlfriend of ten years is hoping to tie the knot with him. There’s just one hitch, Wei Wei and Ke Huan are starting to develop feelings for one another. Despite their intentions to keep things platonic, Cupid seems to have other plans for them. Will they get cold feet? Will they give in to passion? Or canthey keep their feelings for one another in check? This tense romantic drama about love, friendship, and betrayal is adapted from a novel by hit author Ayamei ° ° FOLLOW @thebest scenes for more scenes💋 FOLLOW @thebest scenes for more scenes💋 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ #beforewegetmarried #我們不能是朋友 #郭雪芙 #liuyihao #劉以豪 #比悲傷更悲傷的故事 #ivychen #tdrama #taiwandrama #liuhaoran #weiying #dilireba #dilraba #chinesedrama #chinesemovie #cdrama #cdramas #koreandrama #kdrama #kiss 💋 #kissingvideo #kisskiss #kissscene #leoluo #BestActor #bestdrama #luoyunxi #thebestscenes

626
13 hours ago

Goals be like 💞💞 Tag ur bae 💞💞 . . 🔜⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬🔙. Share with ur love 💕 Comment💬 down fast 💓 Like the post 💖 Save the post 💞 Follow for more 💗 . . . Follow for more post n videos Daily dose of Posts Follow n Enjoy 💕💕 . ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ ⏩ Follow ➡➡ @couples _goal_ . . . . __________________Ignore this____________________ #kisstory #kissme #morningkiss #lovekiss #boyskissing #lovevideos #kissingvideo #cute #kissingbooth #kissscene #morningkisses #lovevideos 💗💖💝💛💟💞💜💚💕💓💓 #kiss #goodmood #hotkissing #girlskissing #kisses #feelings #morningkisses 💋 #missyou #prilaga #lovevideostatus #goodvibes #lovevideossongs #playfulkiss #videos #kissandmakeup #kissinggirls #kisskiss #morningvibes

1311
15 hours ago

Fang Leng 💋 Drama: My Girlfriend is alien 💕 Eps : 21 . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien

230
15 hours ago

Fang Lie 😥😥Sama aku aja 😂 Drama: My Girlfriend is alien 💕 Eps : 21 Sinopsis Gadis asing Chai Xiaoqi menceritakan kisah Fang Xiaoqi, presiden gadis asing yang sombong yang meninggal karena “Cape Town Planet”, yang menderita “amnesia heteroseksual cuaca hujan”. Kisah cinta lintas-bintang yang lucu dan romantis dengan energi tinggi. Tuan rumah perempuan Chai Xiaoqi tidak hanya alien, tetapi juga seorang penyihir bertangan sejati. Begitu dia menghirup hormon yang dipancarkan oleh laki-laki di bumi, dia akan jatuh ke “negara berbunga” dan menderita berbagai penyakit. Asmara yang menyenangkan dan menggelikan akan mengembalikan keunikan gadis itu dalam kesempurnaan gadis itu. Untuk bertahan hidup di bumi manusia, Chai Xiaoqi akan menggunakan berbagai kekuatan supernya untuk menyelesaikan satu demi satu kecelakaan, seperti roller coaster. Pasang surut akan membuat penonton terpikat. Tuan laki-laki dingin dan merupakan presiden sombong alternatif. Saat hujan, ia akan melupakan lawan jenis yang muncul di sekitarnya. Untuk alasan ini, ia dan pembawa acara perempuan akan meluncurkan berbagai drama tawa “berkelahi dan berkelahi”. Pengalaman manisnya dan romansa yang tinggi diharapkan akan sangat membanting hati gadis itu ketika disiarkan . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien

201
18 hours ago

I just can't get over this scene 😍😍😍🙈🙈🙈, #loveo2o #kissscene #episode17 #firstkiss #firstlove #collegeromance #feelgoodfeeling

115
Yesterday

#junjihyun Is the most natural actor i have come across in korean dramas so far😍 she is my fav actress..missing her very badly waiting for her kickass come back❤ Drama: legend of blue sea #kdrama #legendofbluesea #leeminho #junjihyun #mostfavcouple #koreancouples #koreandrama #kissasian #koreanactress #kdramaquotes #koreanmakeup #koreanstyle #kissscene #kdramaaddict #kdramaedits #koreandrama2019 #romancemovies #jichangwook #dotsdrama #asiandrama

1530
Yesterday

THIS KISSING SCENE.. 🙊🙈 ❥ "MY GIRLFRIEND IS AN ALIEN" Official WEIBO [ @ 外星女生柴小七] released a spoiler for the next episode. When XIAO QI #WanPeng and FANG LIE #WangYouJun are visiting FANG LENG #HsuThassapak @bie_kpn who's in the hospital for his amnesia treatment! * Find the other trans at #NanaFile_trans and posts all about THIS drama at #NanaFile_MyGirlfriendIsAnAlien or #NanaFile_drama ! ● ● ● 🎬DRAMA: ❥🇨🇳 MY GIRLFRIEND IS AN ALIEN 外星女生柴小七 (2019 )❥ 190918 🎥©【外星女生柴小七】 WEIBO ● * INFO: Broadcast Network: TENCENT Release Date: Aug 19, 2019 Air Time: Monday and Tuesday at 8PM (two episodes each, VIP members watch next week's episodes in advance ) Genre: Comedy, Romance, Fantasy Episode: 28 *SYNOPSIS: Wan Peng ( #WhenWeWereYoung ) plays CHAI XIAO QI, a girl from another planet (Cape Town ) who has a weird condition that makes her fawn over men whenever she inhales male hormones. She forms a romantic relationship with earthling Fang Leng, played by Thassapak Hsu ( #CinderellaChef ), who suffers from a strange kind of amnesia. Whenever there's a heavy rain, he forgets the opposite sex. (It might be a result of a traumatic experience from his childhood where he witnessed his mom die during a thunderstorm. ) These unusual circumstances between Chai Xiao Qi and Fang Leng ultimately lead to a romance that is full of laughs. (Info© dramapanda & ChineseDrama.info ) ● * CASTS: #.WanPeng #万鹏 #.HsuThassapak #徐志賢 #XuZhiXian #BieKPN #บี้เคพีเอ็น #.WangYouJun ● ● ● ● ● ● #MYGIRLFRIENDISANALIEN #外星女生柴小七 #bts #Cpop #Kpop #Jpop #Cdrama #ChineseDrama #Kdrama #Jdrama #ThaiDrama #AsianDrama #kissscene #NanaFile_BieKPN #NanaFile_WANPENG

70411
Yesterday

"Fang Leng nanya tentang Fang Lie dimata Xiaoqi tapi malah cemburu 😂" Drama: My Girlfriend is alien 💕 Eps : 21 >>Sinopsis : Gadis asing Chai Xiaoqi menceritakan kisah Fang Xiaoqi, presiden gadis asing yang sombong yang meninggal karena “Cape Town Planet”, yang menderita “amnesia heteroseksual cuaca hujan”. Kisah cinta lintas-bintang yang lucu dan romantis dengan energi tinggi. Tuan rumah perempuan Chai Xiaoqi tidak hanya alien, tetapi juga seorang penyihir bertangan sejati. Begitu dia menghirup hormon yang dipancarkan oleh laki-laki di bumi, dia akan jatuh ke “negara berbunga” dan menderita berbagai penyakit. Asmara yang menyenangkan dan menggelikan akan mengembalikan keunikan gadis itu dalam kesempurnaan gadis itu. Untuk bertahan hidup di bumi manusia, Chai Xiaoqi akan menggunakan berbagai kekuatan supernya untuk menyelesaikan satu demi satu kecelakaan, seperti roller coaster. Pasang surut akan membuat penonton terpikat. Tuan laki-laki dingin dan merupakan presiden sombong alternatif. Saat hujan, ia akan melupakan lawan jenis yang muncul di sekitarnya. Untuk alasan ini, ia dan pembawa acara perempuan akan meluncurkan berbagai drama tawa “berkelahi dan berkelahi”. Pengalaman manisnya dan romansa yang tinggi diharapkan akan sangat membanting hati gadis itu ketika disiarkan . . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien

313
2 days ago

Lizzie's first kiss on the show wasn't with Gordo or Ronnie Jacobs but it was with tween pop star, @aaroncarter ! Well, @hilaryduff and Aaron were dating at the time ☺💑. So it does make sense for the writers to include a kiss scene in the episode even though it was a little far fetched. ♡ And this was also prior to the famous and scandalous love triangle involving Hilary, Aaron and @lindsaylohan I was actually a major fan of Lindsay's too. So it was hard to see her and Hilary feud over a boy. But honey, the gossip was seriously juicy back then 😂💅👀 ♡ Anyways, please enjoy this clip taken from #lizziemcguire episode 1.7, 'Here Comes Aaron Carter'. Song credit: 'Girl You Shine' by @aaroncarter Thanks for watching 😍❤ #aaroncarter #hilaryduff #disneychannel #disney #disneyshow #christmas #teenkiss #teenshows #lindsaylohan #lovetriangle #celebcouple #cutecouple #teenromance #cutekiss #jiverecords #herecomesaaroncarter #kissscene

1076
2 days ago

Kiss..😘! Dear Comrade..♥️! Leave Your Valuable Comments 🙏 Tag Music Loverzz 😘😘 ---------------------------------------- ◆Best whatsapp status video... ◆ Like & Share our Videos ◆ Comment Must... ◆ Follow My Page For More Videos.. . . 🆔 : @looser__beats -⁣ @thedeverakonda @rashmika_mandanna @_the_devarakonda__ Hastags : #kissscene #kiss #dearcomrade #dearcomradekissscene #vijaydevarakonda #rowdy #rashmikamandanna #rashmikamandana #justinprabhakaran #bharatkamma #telugudubsmash #telugucomedy #telugujokes #telugumovie #telugubgm #telugumemes #telugucinema #telugulovesongs #telugusongs #telugutrolls #teluguactress #telugumusic #telugu #tollywood#hollywood #bollywood #kollywood #mollywoodactress Follow : @looser__beats ------------------------------------------------------------------- @dil_se_musicc @lyrical_videos_trend @status__center @telugu_songs___ @telugu beat @telugufreaks @telugufreaks @telugu_musical_world_143 @smashtap beats @feel_love_songs @_telugu_love_songs @loveishq22 @love_beats1141 @click_beats @friendskick_ @shiva_beats_official @flick_beats @vsp_creations @smart bgms

2324
2 days ago

I love THE WAY HE WAS ALWAYS TEASING HER while making film! 😄🎬📽 The KISS scene is ADORABLE 👍💑💕💕💕 , , 👉 @mkd_529 (THANKS 🌹 ) #yoonshiyoon #koreanactor #koreandramas #actors #jinseyeon #grandprince #handsomeactor #princecharming #kissscene

651
2 days ago

Hi guys! My review of episode 7, 'Here Comes Aaron Carter' of Lizzie Mcguire has just been posted to my Tumblr! If you're interested, please click on the link in my bio to gain access to my episode reviews. I had a lot to talk about regarding this particular episode, especially that Lizzie and Aaron kiss 💋. I just think the show kinda overdid that part in my honest opinion. My takeaway from episode 7 is if we really want something to happen, we gotta use our intelligence and wit to do that. Plus, having a little luck on our side is also helpful 😄. #lizziemcguire #lizziemcguirerevival #disneyshow #disneyseries #tvseries #herecomesaaroncarter #aaroncarter #terriminsky #christmasmusicvideo #episodereviews #hilaryduff #lizziemcguireepisodes #childrenshows #teenshows #disneychannel #disney

1854
2 days ago

• 🎥 Hospital Ship Behind The Scene | Making Film | Korean Drama _______________ **************** • • #hospitalship #hospital #korea #koreandrama #kissscene #dramakorea #drakor #kdrama #kpop #doctor #Doctorjhon

140
2 days ago

• 🎥 Hospital Ship Behind The Scene | Making Film | Korean Drama _______________ **************** • • #hospitalship #hospital #doctorjohn #koreandrama #dramakorea #kdrama #drakor #kpop #kpopidol #kissscene #drama #korea #seoul

00
3 days ago

"Ini huainan cemburu louzhi malah merayakan velentine sama teman-temannya 😁 padahal dia yang bilang gak ngerayain valentine😁😊😊😊" Drama:Unrequited Love 💕 Eps : 19 Sinopsis Sebuah cerita yang berputar di sekitar dua siswa, Huai Nan dan Lui Zhi, yang langsung cocok ketika mereka bertemu di universitas, tetapi pesan dari seorang mantan mempersulit hal-hal. Selain itu, Huai Nan menemukan bahwa Luo Zhi telah menyembunyikan cinta padanya sejak masa mudanya. Luo Zhi telah terperangkap dalam cinta sepihak dengan Huai Nan selama lebih dari sepuluh tahun saat ia bertindak dalam monodrama ciptaannya sendiri. Perasaannya terhadap Huai Nan rumit, dipicu oleh kekaguman yang jujur atas keunggulannya tetapi juga ternoda oleh kecemburuan dan kebencian. Saat mengikuti Sheng Huai Nan, Luo Zhi juga diterima di universitas terbaik. Cintanya yang sepihak akhirnya mendapat babak baru ketika keduanya mulai semakin dekat satu sama lain, tetapi kenyataan menghantam keras dan mereka mengalami banyak cobaan. Apakah mereka akhirnya akan bersama? Siapa yang mengambil buku harian Luo Zhi? Mana yang akan menang – cinta atau keluarga Cast Zhao Shun Ran Zhu Yan Man Zi Shen Qiu Yu Chen Meng Qin . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #unrequitedlove #zhaoshunran #zhuyanmanzi #mygirlfriendisalien

350
3 days ago

Drama:Unrequited Love 💕 Eps : 19 Nb: "Mereka ngulang lagi masa dimana louzhi yang suka diam-diam kepada huainan,menjadi huainan yang suka louzhi dan ngikuti dari belakang 💑💏😍😍 So sweet banget hehe😂" Sinopsis : Sebuah cerita yang berputar di sekitar dua siswa, Huai Nan dan Lui Zhi, yang langsung cocok ketika mereka bertemu di universitas, tetapi pesan dari seorang mantan mempersulit hal-hal. Selain itu, Huai Nan menemukan bahwa Luo Zhi telah menyembunyikan cinta padanya sejak masa mudanya. Luo Zhi telah terperangkap dalam cinta sepihak dengan Huai Nan selama lebih dari sepuluh tahun saat ia bertindak dalam monodrama ciptaannya sendiri. Perasaannya terhadap Huai Nan rumit, dipicu oleh kekaguman yang jujur atas keunggulannya tetapi juga ternoda oleh kecemburuan dan kebencian. Saat mengikuti Sheng Huai Nan, Luo Zhi juga diterima di universitas terbaik. Cintanya yang sepihak akhirnya mendapat babak baru ketika keduanya mulai semakin dekat satu sama lain, tetapi kenyataan menghantam keras dan mereka mengalami banyak cobaan. Apakah mereka akhirnya akan bersama? Siapa yang mengambil buku harian Luo Zhi? Mana yang akan menang – cinta atau keluarga Cast Zhao Shun Ran Zhu Yan Man Zi Shen Qiu Yu Chen Meng Qin . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien #Unrequitedlove

174
3 days ago

Huainan Cemburu😁💏 Drama:Unrequited Love 💕 Eps :18 Sinopsis Sebuah cerita yang berputar di sekitar dua siswa, Huai Nan dan Lui Zhi, yang langsung cocok ketika mereka bertemu di universitas, tetapi pesan dari seorang mantan mempersulit hal-hal. Selain itu, Huai Nan menemukan bahwa Luo Zhi telah menyembunyikan cinta padanya sejak masa mudanya. Luo Zhi telah terperangkap dalam cinta sepihak dengan Huai Nan selama lebih dari sepuluh tahun saat ia bertindak dalam monodrama ciptaannya sendiri. Perasaannya terhadap Huai Nan rumit, dipicu oleh kekaguman yang jujur atas keunggulannya tetapi juga ternoda oleh kecemburuan dan kebencian. Saat mengikuti Sheng Huai Nan, Luo Zhi juga diterima di universitas terbaik. Cintanya yang sepihak akhirnya mendapat babak baru ketika keduanya mulai semakin dekat satu sama lain, tetapi kenyataan menghantam keras dan mereka mengalami banyak cobaan. Apakah mereka akhirnya akan bersama? Siapa yang mengambil buku harian Luo Zhi? Mana yang akan menang – cinta atau keluarga Cast Zhao Shun Ran Zhu Yan Man Zi Shen Qiu Yu Chen Meng Qin . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #zhaoshuran #zhuyanmanzi #mygirlfriendisalien #unrequitedlove

420
3 days ago

Part II.. 🙈🙈🙈😂 . . #友情以上 #FRIENDZONE #ระว ังสิ้นสุดทางเพื่อน #FriendZoneinChinaZone #baifernpimchanok #video #romance #kissscene

230
3 days ago

• 🎥 Angel Last Mission Love Behind The Scene | Making Film | Korean Drama _________________ ****************** • • #angellastmission #angel #angellastmissionlove #mission #drakor #kissscene #drama #korea #koreandrama #kdrama

390
3 days ago

• 🎥 Angel Last Mission in Love Behind The Scene | Making Film | Korean Drama _________________ ****************** • • #angellastmission #angellastmissionlove #angel #love #mossion #korea #kissscene #drakor #dramakorea #koreandrama #drakor #kdrama

90
3 days ago

• 🎥 Doctor John Behind The Scene | Making Film | Korean Drama __________________ ******************* • • #Doctorjhon #romanticdoctor #kissscene #drakorkiss #kiss #drakorterbaru #drakorkissscene #koreankisses #kdrama #drakor

210
2 days ago

Dean and Cindy from Blue Valentine 2010. “Girls spend their whole life looking for Prince Charming and then they marry the guy who’s got a good job and is gonna stick around.” #bluevalentine #movie #movieart #drama #draw #drawing #art #sketch #sketchbook #love #artlover #brushpen #quicksketch #artist #doodle #instaart #illustration #artsy #artwork #sketches #kiss #kisspainting #kissscene #pen

150
3 days ago

Cuman suka sama pemeran laki-lakinya @rileyxking ❤ Drama:Nine kilometers of love♥♥ . . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #ninekilometersoflove

300
3 days ago

Top Gun - Tom Cruise & Kelly McGillis, 1986 #kiss #movie #kissingvideo #kissscene #topgun #tomcruise #kellymcgillis #hot #sex

140
3 days ago

Drama : The fox summer season 1 Eps :17 Ini film recommended banget👌 sub indonya sudah ada di youtube😊 . . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #thefoxsummerseason1 #thefoxsummer

441
3 days ago

Bu bölümdeki ağlamari içimi burktu ya.Ben kızı terk etti diye düşünmüştüm meğerse kız bırakmak zorunda kalmış. İki taraf da o kadar yıprandı ki finali sabırsızlıkla merak ediyorum💖 Replik jojo nun ağzından ~Min min 🎬Dizi adı:Love Alarm [7.Bölüm] #lovealarm Dizi hakkındaki diğer paylaşımlar👇 #lovealarmonlykdizim Daha fazlası için takip edin👇 @only kdizim @only kdizim #kpopshoutout #tempted #greatseducer #thegreatseducer #thatmanohsoo #welcometowaikiki #descendantsofthesun #moonlovers #myhusbandohjakdoo #jichangwook #leejongsuk #suzy #parkshinhye #goblin #whileyouweresleeping #weightliftingfairykimbokjoo #bestkdrama #drakor #koreandrama #kdrama #princesshours #kpopshoutout #kissscene #kimsoohyun #kimwoobin #drakorindo #koreanactor #kdrama #kdizi

35539
3 days ago

Böyle en kötü anlarınızda başınızı omzunuza yasayacak birilerinin olması çok güzel bir sey.Ister sevgili ister arkadas olsun💖 ~Min min 🎬Dizi adı: A love so beautiful #alovesobeautiful Dizi hakkındaki diğer paylaşımlar👇 #alovesobeautifulonlykdizim Konusu: Hen xiao xi ve sınıfındaki diğer 4 kişinin hayatını anlatıyor. Chen xiao pek derslerinde başarılı olmayan ama resimde inanılmaz bir yeteneği olan bir kızdır. Ve hem yan komşusu hem de sınıf arkadaşı Jiang Chen'e aşıktır. Aşkını itiraf eder ve onun için her şeyi yapmaya çalışır. Buzdolabından farksız olan Jiang Chen için bir şey ifade etmez. . . . . Daha fazlası için takip edin👇 @only kdizim @only kdizim #kpopshoutout #tempted #greatseducer #thegreatseducer #thatmanohsoo #welcometowaikiki #descendantsofthesun #moonlovers #myhusbandohjakdoo #jichangwook #leejongsuk #suzy #parkshinhye #goblin #whileyouweresleeping #weightliftingfairykimbokjoo #bestkdrama #drakor #koreandrama #kdrama #princesshours #kpopshoutout #kissscene #kimsoohyun #kimwoobin #drakorindo #koreanactor #kdrama #kdizi

87929
3 days ago

Akhirnya mereka jadian 💑💏 Lou zhi you're so lucky girl ♥ *place to scene kiss so beatiful ♥ Drama: Unrequited Love Country: China Episodes: 17 . . . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #unrequitedlove #huainan #louzhi

100
3 days ago

Upcoming drama oppa @jichangwook 😍😍 Drama:Melting me softly Realese date : 28 septemberr 2019 Cast : jichang wook Won jin ah . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #meltingmesoftly #jichangwook #wonjinah

160
3 days ago

Ini masih Preview eps 28 (end ) . .*Sinopsis: Gadis asing Chai Xiaoqi menceritakan kisah Fang Xiaoqi, presiden gadis asing yang sombong yang meninggal karena “Cape Town Planet”, yang menderita “amnesia heteroseksual cuaca hujan”. Kisah cinta lintas-bintang yang lucu dan romantis dengan energi tinggi. Tuan rumah perempuan Chai Xiaoqi tidak hanya alien, tetapi juga seorang penyihir bertangan sejati. Begitu dia menghirup hormon yang dipancarkan oleh laki-laki di bumi, dia akan jatuh ke “negara berbunga” dan menderita berbagai penyakit. Asmara yang menyenangkan dan menggelikan akan mengembalikan keunikan gadis itu dalam kesempurnaan gadis itu. Untuk bertahan hidup di bumi manusia, Chai Xiaoqi akan menggunakan berbagai kekuatan supernya untuk menyelesaikan satu demi satu kecelakaan, seperti roller coaster. Pasang surut akan membuat penonton terpikat. Tuan laki-laki dingin dan merupakan presiden sombong alternatif. Saat hujan, ia akan melupakan lawan jenis yang muncul di sekitarnya. Untuk alasan ini, ia dan pembawa acara perempuan akan meluncurkan berbagai drama tawa “berkelahi dan berkelahi”. Pengalaman manisnya dan romansa yang tinggi diharapkan akan sangat membanting hati gadis itu ketika disiarkan #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien

554
3 days ago

Ini Preview eps 28 (end ) Jadi dibuat penasaran 😍😍 Drama: My Girlfriend is alien💝 . . *Sinopsis : Gadis asing Chai Xiaoqi menceritakan kisah Fang Xiaoqi, presiden gadis asing yang sombong yang meninggal karena “Cape Town Planet”, yang menderita “amnesia heteroseksual cuaca hujan”. Kisah cinta lintas-bintang yang lucu dan romantis dengan energi tinggi. Tuan rumah perempuan Chai Xiaoqi tidak hanya alien, tetapi juga seorang penyihir bertangan sejati. Begitu dia menghirup hormon yang dipancarkan oleh laki-laki di bumi, dia akan jatuh ke “negara berbunga” dan menderita berbagai penyakit. Asmara yang menyenangkan dan menggelikan akan mengembalikan keunikan gadis itu dalam kesempurnaan gadis itu. Untuk bertahan hidup di bumi manusia, Chai Xiaoqi akan menggunakan berbagai kekuatan supernya untuk menyelesaikan satu demi satu kecelakaan, seperti roller coaster. Pasang surut akan membuat penonton terpikat. Tuan laki-laki dingin dan merupakan presiden sombong alternatif. Saat hujan, ia akan melupakan lawan jenis yang muncul di sekitarnya. Untuk alasan ini, ia dan pembawa acara perempuan akan meluncurkan berbagai drama tawa “berkelahi dan berkelahi”. Pengalaman manisnya dan romansa yang tinggi diharapkan akan sangat membanting hati gadis itu ketika disiarkan . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #mygirlfriendisalien

502
3 days ago

Ini Drama favorite banget ❤❤ Kiss😘😘 Drama:Unrequited Love 💕 Eps : 16 *Sinopsis Sebuah cerita yang berputar di sekitar dua siswa, Huai Nan dan Lui Zhi, yang langsung cocok ketika mereka bertemu di universitas, tetapi pesan dari seorang mantan mempersulit hal-hal. Selain itu, Huai Nan menemukan bahwa Luo Zhi telah menyembunyikan cinta padanya sejak masa mudanya. Luo Zhi telah terperangkap dalam cinta sepihak dengan Huai Nan selama lebih dari sepuluh tahun saat ia bertindak dalam monodrama ciptaannya sendiri. Perasaannya terhadap Huai Nan rumit, dipicu oleh kekaguman yang jujur atas keunggulannya tetapi juga ternoda oleh kecemburuan dan kebencian. Saat mengikuti Sheng Huai Nan, Luo Zhi juga diterima di universitas terbaik. Cintanya yang sepihak akhirnya mendapat babak baru ketika keduanya mulai semakin dekat satu sama lain, tetapi kenyataan menghantam keras dan mereka mengalami banyak cobaan. Apakah mereka akhirnya akan bersama? Siapa yang mengambil buku harian Luo Zhi? Mana yang akan menang – cinta atau keluarga Cast Zhao Shun Ran Zhu Yan Man Zi Shen Qiu Yu Chen Meng Qin . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #dramachina #kdramakiss #unrequitedlove #zhaoshunran #zhuyanmanzi #mygirlfriendisalien

365
2 days ago

Scene dimana huainan nyatakan perasaan sama louzhi tapi 😭😭 . . . . #asiandrama #unexpected #likeforlike #kissscene #dramaromance #unrequitedlove #dramachina #kdramakiss

90
4 days ago

the thumbnail is so funny 😂 - [🎶: Cheer up]

231
4 days ago

Bang amin kapan Main Drama lagi, Bang Ecung kapan ngisi suara di Ost drama lagi? Aku selalu Waiting kok : ) kalo bisa sekaligus main drama lagi juga ya bang ecung ngehehehe -- -- . . DON'T FORGET LIKE, COMMENT & SHARE👍💕 --- --- . . . . #LEGENDOFKPOP @superjunior @xxteukxx @kimheenim @siwonchoi @yesung1106 @kanginnim @earlyboysd @_liustudio_ @leedonghae @eunhyukee44 @gyuram88 @realhangeng @zhouzhoumi419 @henryl89 #superjunior #elf #superjuniorfunny #kpop #yesung #donghae #eunhyuk #leeteuk #shindong #heechul #siwon #ryeowook #kyuhyun #dramakorea #koreandrama #eunhae #yehyuk #슈퍼주니어 #tvxq #Kingofhallyu #kpopfunny #memesuperjunior #kpopmemeindo #kissscene #changmin #예성 #dramakiss #kimyesung

64210
4 days ago

💑 ❥ [PART 2] Preview of the final advance notice (外星女生柴小七 预告 大结局预告 ). So, XIAO QI #WanPeng will go back to her home, her planet. But she promises to FANG LENG #HsuThassapak @bie_kpn that she surely would be back! * Find the other trans at #NanaFile_trans and the other posts about THIS drama at #NanaFile_MyGirlfriendIsAnAlien or #NanaFile_drama ! ● ● ● 🎬DRAMA: ❥🇨🇳 MY GIRLFRIEND IS AN ALIEN 外星女生柴小七 (2019 )❥ 《EPISODE FINAL ADVANCE NOTICE/PREVIEW 预告 大结局预告》 190916 🎥©【追剧情报社】 WEIBO ● * INFO: Broadcast Network: QQLive Broadcast Date: Aug 19, 2019 - Nov 19, 2019 Air Time: Monday and Tuesday Genre: Comedy, Romance, Fantasy Episode: 28 *SYNOPSIS: An intergalactic romance follows an alien girl stuck on planet Earth. She crosses paths with an overbearing CEO who forgets the opposite sex whenever it rains. Hailing from planet Cape Town, Chai Xiao Qi finds herself held up on Earth after accidentally losing a homing device. She is not just an ordinary alien, but a couquettish master at chasing guys. One she inhales men's hormones, it becomes a drug that releases her deepest inhibitions and puts her in the state of mind of a total fangirl. In order to survive among the humans, Chai Xiao Qi relies on her supernatural abilities to get out of trouble time and again. Meanwhile, Fang Leng is an overbearing CEO who suffers from heterosexual amnesia whenever it rains which causes him to forget the women around him on rainy days. These unusual circumstances between Chai Xiao Qi and Fang Leng ultimately lead to a romance that is full of laughs. (Source: ChineseDrama.info ) ● * CASTS: #.WanPeng #万鹏 #.HsuThassapak #徐志賢 #XuZhiXian #BieKPN #บี้เคพีเอ็น #WangYouJun ● ● ● ● ● ● #MYGIRLFRIENDISANALIEN #外星女生柴小七 #bts #Cpop #Kpop #Jpop #Cdrama #ChineseDrama #Kdrama #KoreanDrama #Jdrama #ThaiDrama #AsianDrama #love #kissscene #NanaFile_BieKPN #NanaFile_WANPENG

3880
4 days ago

SO SWEEEEEEEET! 💑 ❥ [PART 1] Preview of the final advance notice (外星女生柴小七 预告 大结局预告 ). So, XIAO QI #WanPeng will go back to her home, her planet. But she promises to FANG LENG #HsuThassapak @bie_kpn that she surely would be back! * Find the other trans at #NanaFile_trans and the other posts about THIS drama at #NanaFile_MyGirlfriendIsAnAlien or #NanaFile_drama ! ● ● ● 🎬DRAMA: ❥🇨🇳 MY GIRLFRIEND IS AN ALIEN 外星女生柴小七 (2019 )❥ 《EPISODE FINAL ADVANCE NOTICE/PREVIEW 预告 大结局预告》 190916 🎥©【追剧情报社】 WEIBO ● * INFO: Broadcast Network: QQLive Broadcast Date: Aug 19, 2019 - Nov 19, 2019 Air Time: Monday and Tuesday Genre: Comedy, Romance, Fantasy Episode: 28 *SYNOPSIS: An intergalactic romance follows an alien girl stuck on planet Earth. She crosses paths with an overbearing CEO who forgets the opposite sex whenever it rains. Hailing from planet Cape Town, Chai Xiao Qi finds herself held up on Earth after accidentally losing a homing device. She is not just an ordinary alien, but a couquettish master at chasing guys. One she inhales men's hormones, it becomes a drug that releases her deepest inhibitions and puts her in the state of mind of a total fangirl. In order to survive among the humans, Chai Xiao Qi relies on her supernatural abilities to get out of trouble time and again. Meanwhile, Fang Leng is an overbearing CEO who suffers from heterosexual amnesia whenever it rains which causes him to forget the women around him on rainy days. These unusual circumstances between Chai Xiao Qi and Fang Leng ultimately lead to a romance that is full of laughs. (Source: ChineseDrama.info ) ● * CASTS: #.WanPeng #万鹏 #.HsuThassapak #徐志賢 #XuZhiXian #BieKPN #บี้เคพีเอ็น #WangYouJun ● ● ● ● ● ● #MYGIRLFRIENDISANALIEN #外星女生柴小七 #bts #Cpop #Kpop #Jpop #Cdrama #ChineseDrama #Kdrama #KoreanDrama #Jdrama #ThaiDrama #AsianDrama #love #kissscene #NanaFile_BieKPN #NanaFile_WANPENG

99413
3 days ago

warning 18+ 🔞 . 📺Drama Name: Before We Get Married . Sinopsis Zhou Wei Wei (Puff Kuo ) memiliki pacar dan membuat rencana untuk segera menikah. Chu Ke Huan (Jasper Liu ) berpacaran dengan ziyuan selama 10 tahun tanpa merasakan cinta. Saat hari pernikahan kedua masing-masing mendekat, Wei Wei dan Ke Huan justru mulai mengembangkan perasaan satu sama lain. Keputusan apa yang akan di ambil oleh mereka berdua? Akankah mereka tetap menjalani renana pernikahan masing-masing dan melupakan hubungan mereka? Atau justru keduanya saling mengembangkan perasaan lebih lanjut... . Cast Jasper Liu - Chu Ke Huan @ryu19860812 Puff Kuo - Zhou Wei Wei @aohsuehfu Steven Sun - Li Hao Yi @sunrize0316 Nita Xia - Gao Zi Yuan @marlenita0108 Phoebe Yuan - Han Ke Fei Mu Chen - Yan Bai Yang Chen Yu - Gao Zi Ting Yu Ba - Jessica Wei Ting Huang - Jia En Esther Liu - Mai Ruo Yun  Samuel Gu - Wu Shu Ming . #jasperliu #puffkuo #stevensun #beforewegetmarried #dramataiwan #sceenkiss #kiss #kdrama #koreandrama #moviekorea #beforewegetmarried #chinesedrama #taiwanesedrama #taiwan #taiwandrama #dramataiwanterbaru #kiss #kissscene #fullkiss #recommended #cdrama #cmovie #cdramas #chinesedrama #dramacinaterbaru #chinese #dramachina #asiandrama #comedyromance #kdramaasiandrama #dramaasiasubindo #cdramaBWGM

91
Load More ↓