#Depan Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

29 minutes ago

•Menunggu tapi tak Ditunggu• . . 📸: @andy priyono #mohon #maaf #numpang #eksis #depan #warung #meski #bukan #model #boleh #dong #photo #photography #photos #street #instagram #instaphoto

73
1 hour ago

Saya menjual #Piringan #Cakram #Depan #Variasi Merek #TDR Full Stainless Buat Motor Honda Karisma seharga Rp140.000. Ayo beli di Shopee! https://shopee.co.id/product/139063196/2325575791?v=432

10
1 hour ago

Saya menjual #Piringan #Cakram #Depan Variasi Merek #TDR Full Stainless Buat Motor Honda PCX - 150 New seharga Rp230.000. Ayo beli di Shopee! https://shopee.co.id/product/139063196/2325562537?v=681

10
1 hour ago

Saya menjual #Piringan #Cakram #Depan #Variasi #Merek #Pro - #Madbike Full Stainless Buat Motor Honda Mega Pro New seharga Rp65.000. Ayo beli di Shopee! https://shopee.co.id/product/139063196/2325545504?v=d83

10
2 hours ago

@kahar_furniture Yuk di order furniturenya, ada berbagai macam pilihan dan tentunya bisa menyesuaikan selera anda.. Kami juga menerima costume furniture untuk menyesuaikan selera yg anda inginkan. Untuk ini lebih lanjut silahkan @kahar_furniture @kahar_furniture calling/DM 👇👇 Contact person 📞 :Phone:081328171294 📲:WhatsApp:082221428944 📲:ID LINE:kahar_mebel #bismillah #kursitamu #pondokindah #kursiteras #rumahminimalis #kursisofa #perumahansemarang #sofajati #kursipengantin #mejamakan #kursicafe #kursikantor #sofakulit #balebale #rumahmewah #kursimakan #jualkursi #kursipengantin #perumahanmewah #mejamakan #lemari #depan #like4like #hijab #jakarta #serpong #hijabfashion #hijabers #perumahan #surabaya

50
2 hours ago

@kahar_furniture Yuk di order furniturenya, ada berbagai macam pilihan dan tentunya bisa menyesuaikan selera anda.. Kami juga menerima costume furniture untuk menyesuaikan selera yg anda inginkan. Untuk ini lebih lanjut silahkan @kahar_furniture @kahar_furniture calling/DM 👇👇 Contact person 📞 :Phone:081328171294 📲:WhatsApp:082221428944 📲:ID LINE:kahar_mebel #bismillah #kursitamu #pondokindah #kursiteras #rumahminimalis #kursisofa #perumahansemarang #sofajati #kursipengantin #mejamakan #kursicafe #kursikantor #sofakulit #balebale #rumahmewah #kursimakan #jualkursi #kursipengantin #perumahanmewah #mejamakan #lemari #depan #like4like #hijab #jakarta #serpong #hijabfashion #hijabers #perumahan #surabaya

30
4 hours ago

@surabaya @kampus #depan kampus unair

10
11 hours ago

M= 80.000 L=90.000 Produk IMPORT bukan LOKAL Toko kami menjamin barang datang sesuai pesanan ,Bahan yang bagus & Sesuai foto 99%. • Desain bagian depan timbul sangat menarik bagi anak-anak • Cocok utk anak SD Material:Bahan polyester nilon + eva mat bagian depan • Tersedia 2 ukuran: - Ukuran L: 38 x 29 x 15 cm - Ukuran M: 32 x 27 x 10 cm • Ukuran L terdapat 3 kantong bagian depan dan 2 kantong botol di bagian samping • Ukuran M terdapat 2 kantong bagian # #depan dan 2 kantong botol di bagian samping nb: m dan L hitam kosong

00
13 hours ago

KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU DANIA KONGSIKAN #7TIPS YG DANIA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! PM DANIA 0174773601 DAN YANG BERMINAT NAK JADI DROPSHIP @ AGENT JUGAK BOLEH PM SIS #BERMODALSEDIKITUNTUKBERLIPAT2 CEPAT.... CEPAT.. CEPAT GROW UP PRODUK WHITENING

30
15 hours ago

HADIRILAH BAKSOS DONOR DARAH KOMUNITAS Lari @irun surabaya @irun medan KAMI MENGUNDANG ANDA UNTUK IKUT BERBAGI KEPADA SESAMA DALAM KEGIATAN DONOR DARAH Manfaat Donor Darah : 1. Donor darah dapat menurunkan risiko penyakit jantung. Karena zat besi yang berlebihan di dalam darah dapat menyebabkan oksidasi kolesterol. Oksidasi ini akan menumpuk pada dinding arteri yang pada akhirnya akan memperbesar risiko terkena serangan jantung dan stroke. 2. Donor darah juga dapat membantu tubuh untuk mengurangi jumlah sel darah merah dalam darah. Anda tidak perlu panik dengan berkurangnya sel darah merah. Sumsum tulang belakang akan segera mengisi ulang sel darah merah yang telah hilang. Oleh karena itu, donor darah menjadi langkah yang baik untuk menstimulasi pembuatan darah baru. 3. Hal lainnya, donor darah merupakan langkah ampuh dalam menjalani program diet. Sebab dengan memberikan sekitar 350 ml darah, akan membantu proses pembakaran kalori sekitar 500 kalori. Jumlah kalori ini cukup untuk mengurangi lingkar pinggang Anda. Syarat Pendonor : 1. Usia minimal 17 tahun (dalam kondisi sehat & tidak sedang sakit apapun termasuk batuk-pilek ) 2. Berat badan minimal 46 kg 3. Tidak minum obat sebelum h-3 (seperti antibiotik, analgesik, antipiretik, pengencer darah dan jamu ) 4. Istirahat yang cukup minimal 5 jam sebelum donor 5. Tidak dalam keadaan : -Typhus abdominalis (min. 6 bulan setelah sembuh ) - Deman berdarah (min. 1 thn setelah sembuh ) - Pengaruh vaksin (min. 8 mg setelah vaksin terakhir ) - Habis operasi besar (min. 1 tahun ) - Habis operasi kecil (min. 6 bulan ) 6. Untuk pendonor darah aktif sudah bisa donor kembali setelah minim 2 bulan Tunggu apa lagi ? Yuk donor darah ! Monggo …Monggo .. #Pendaftaran datang langsung ke tempat acara #31Agustus2019 #mallciputraworldsurabaya #MayjenSungkono #12siang #lantai 3 #depan excelso

170
15 hours ago

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

80
15 hours ago

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

60
17 hours ago

Bukan Keluarga Cendana. #Mungkin #Tahun #depan #nambah #satu #anggota

450
18 hours ago

Menu "warung makan mbak pepy" Tiap hari ganti menu yess #warungmakanmbakpepy #depan kantor KPPN #waymengaku #balikbukit #lampungbarat

20
19 hours ago

#Dj #Mix #selalu di #depan @*** 2019punya🤗🤗🤗

70
19 hours ago

Sambil nunggu adek pulang les Kami main lake dulu Hahahah #depan umum

40
Yesterday

Workshop STIFIn Level 1 . Merupakan Pintu Pertama anda memasuki "dunia lain" bernama #STIFIn Disinilah dikupas tentang asal muasal lahirnya benih STIFIn. Mengapa di sebut STIFIn. Apa yang dibawa STIFIn sehingga bisa menjadi Titik Awal sebuah perubahan prilaku, perubahan #mindset , perubahan sikap. perubahan cara memandang orang lain, perubahan cara #mengasuh kita terhadap anak. Perubahan cara kita #memimpin bawahan. . #Workshop ini mencari tahu apa aslinya diri anda. Bukan berarti kami mengetahui segala dosa dosa anda dimasa lalu ya. Karena ada orang yang takut dengan STIFIn "ah dia bisa tau dosa dosa saya". Kami bukan mantan malaikat pencatat amal baik dan buruk. . Untuk Siapa Workshop Ini ? . 1. Anda yang sekadar kepo aja dengan #KonsepSTIFIn bisa ikuti workshop ini. . 2. Anda yang ingin berkarir, berprofesi menjadi Pegiat STIFIn inilah Sekolah Dasarnya. . 3. Anda yang ingin sekadar mengenal Diri Anda Sendiri, karna Galau dengan dirinya sendiri. Tidak menemukan apa yang menjadi Potensi Hebat anda. . 4. Anda yang ingin mengenal orang lain, gak mau mengenal dirinya sendiri, maunya tau tentang orang lain aja. . 5. Anda sebagai orang tua, yang heran dengan prilaku anak anak anda yang berbeda dengan diri anda sendiri. Sampai berucap, "Ya Allah apa gak ketukar Bayi ku di rumah sakit, kok bisa beda begini" . 6. Anda yang lelah memahami pasangan anda ketika berkomunikasi, gak paham kenapa dia begitu berbedanya. . 7. Anda pemilik sekolah atau #perusahaan yang bingung bersikap, gak tau cara memotivasi para #guru atau bawahan anda. . 8. Anda yang bingung #memilih #jurusan #sekolah atau jurusan #kuliah bahkan yang bingung memilih #Profesi Intinya Workshop Ini Untuk Semua Orang yang memiliki masalah dalam #memahami dirinya sendiri dan orang lain. .. .. Kalau anda mau daftar, tentu itu sebagai pertanda awal yang baik bagi perubahan #kehidupan anda di #masa #depan Tanda anda ingin berubah karena sudah Jenuh dengan berbagai #aktifitas yang sepertinya tidak berdampak untuk diri sendiri bahkan l #ingkungan #keluarga terdekat.

81
Yesterday

Gerbang masa depan Ameliaapriani Hari berlalu begitu cepat Tak terasa beberapa hari kemudian aku harus keluar dari gerbang sekolah ini Menelusuri jalan yang belum pernah ku lihat sebelumnya Kata orang Dunia luar itu kejam Dunia luar itu liar Dunia luar itu manis Berbagai asumsi merasuki fikiranku Baik itu yang indah atau yang buruk Aku mulai berfikir Bagaimana aku menjadikan asumsi indah itu nyata Asumsi yang buruk pasti nampak jelas Dan yang baik itu masih bayangan Melangkah menuju gerbang masa depan tidaklah mudah Aku sudah menyilik jalan menuju masa depan yang indah sangatlah sulit Tapi di dalamnya sungguh indah dan manis Sedangkan jalan menuju masa depan yang suram itu mudah, sangat mudah jika bisa dibilang Tapi di dalamnya sungguh keji dan hina Aku takut, saat melihat wujud nyata dari penghuni masa depan yang suram itu Dan aku kagum, saat melihat wujud nyata dari penghuni masa depan yang indah Mulai dari itu semua aku bertekad pada masa depanku sendiri Bahwa aku harus bisa melewati rintangan yang ada diperjalanan masa depan yang indah #gerbang #masa #depan #indah #atau #suram #pelajar #puisi #puisimotivasi #puisipenyamangat #penulispuisi #sastrapuisi #penikmatpuisi #puisilovers #komunitaspuisi #puisipelajar #puisisiswa #puisimurid

1365
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

71
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

60
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

60
Yesterday

Gagal neger di Pulau D (Pulau Maju ), nyobain casting di Saluran PHB Pantai Indah Kapuk (PIK ) . Kesimpulan : popper nggak cocok buat ikan sapu-sapu 😑😑😑 . Video - Joesvicar Iqbal . #tukangmancing #mancing #kali #saluranpenghubung #saluranphb #pantaiindahkapuk #pik #depan #budhatzuchi #mancingliar #wildfishing #funfishing #casting #popper #hinomiya

151
Yesterday

Ban Softcompond Michelin Pilot MotoGp Ring 14 Siap nikung nikung, siap nempel padet di aspal, aaaamaan paraaahhh Ukuran Ban Depan : 90/80 Ukuran Ban Blakg : 100/80 Tinggal Sepasang yak, gasskeunn mas gaan . Harga : xxx.000,- Mau tau X nya brp?? Minat DM/WA yak : 087884956062 CoD Menyesuaikan . #ready #new #ban #softcompound #michelin #pilot #motogp #moto #gp #depan #belakang #sepasang #90 #80 #100 #80 #d #b

630
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

50
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

61
Yesterday

@kahar_furniture Yuk di order furniturenya, ada berbagai macam pilihan dan tentunya bisa menyesuaikan selera anda.. Kami juga menerima costume furniture untuk menyesuaikan selera yg anda inginkan. Untuk ini lebih lanjut silahkan @kahar_furniture @kahar_furniture calling 👇👇 Contact person 📞 :Phone:081328171294 📲:WhatsApp:082221428944 📲:ID LINE:kahar_mebel #bismillah #kursitamu #pondokindah #kursiteras #rumahminimalis #kursisofa #perumahansemarang #sofajati #kursipengantin #mejamakan #kursicafe #kursikantor #sofakulit #balebale #rumahmewah #kursimakan #jualkursi #kursipengantin #perumahanmewah #mejamakan #lemari #depan #like4like #hijab #jakarta #serpong #hijabfashion #hijabers #perumahan #surabaya

203
Yesterday

@kahar_furniture Yuk di order furniturenya, ada berbagai macam pilihan dan tentunya bisa menyesuaikan selera anda.. Kami juga menerima costume furniture untuk menyesuaikan selera yg anda inginkan. Untuk ini lebih lanjut silahkan @kahar_furniture @kahar_furniture calling 👇👇 Contact person 📞 :Phone:081328171294 📲:WhatsApp:082221428944 📲:ID LINE:kahar_mebel #bismillah #kursitamu #pondokindah #kursiteras #rumahminimalis #kursisofa #perumahansemarang #sofajati #kursipengantin #mejamakan #kursicafe #kursikantor #sofakulit #balebale #rumahmewah #kursimakan #jualkursi #kursipengantin #perumahanmewah #mejamakan #lemari #depan #like4like #hijab #jakarta #serpong #hijabfashion #hijabers #perumahan #surabaya

170
Yesterday

Gagal neger di Pulau D (Pulau Maju ), nyobain casting di Saluran PHB Pantai Indah Kapuk (PIK ) . Kesimpulan : popper nggak cocok buat ikan sapu-sapu 😑😑😑 . Video - Joesvicar Iqbal . #tukangmancing #mancing #kali #saluranpenghubung #saluranphb #pantaiindahkapuk #pik #depan #budhatzuchi #mancingliar #wildfishing #funfishing #casting #popper #hinomiya

220
Yesterday

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

10
Yesterday

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

10
Yesterday

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

20
Yesterday

#depan masjid pun nk selfie😂

80
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

151
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

80
Yesterday

Siap menerima pemesanan berbagai macam furniture Kami siap melayani anda berbagai macam furniture yang sesuai Anda inginkan di produk kami ➡Harga bisa menyesuaikan/bisa diNego ➡Hubungi nomer yang ada dibawah ini ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲 WA:0895385842413 📲 Follow ig:ardiansya_furniture Kami tunggu Ordernya/pemesanan yang Anda inginkan dan semoga anda puas dengan barang furniture kami Sekian Terimakasih🙏 #furniture #furniturejepara #furniturejogja #furniturebogor #mebeljepara #semuamebel #kichensetjakarta #kichensetbandung #mebeljepara #kichensetdapur #almarimebel #sofakekinian #dapurmasakini #almarikekinian #sofa #meja #mejarias #depan #mejabelajar #jawatengah #kichenset #furniturepalembang #furnituresumatra #furniturejakarta #furnituremalang #furniturebandung #shopfurniture #furnituretanggerang #furnituresurabaya

70
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

10
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

10
2 days ago

Repost by @reposta app_ ——— ——— Iklan sebentar 😀 Dikontrakkan rumah di pancoran mas Depok Dekat Depok Trade Center #depan jalan, masuk mobil #ada teras #ruang tamu #1 kamar tidur #1 kamar mandi #dapur Kecil Minat?? Hubungi 085773143716 #kontrakkanrumah #rumahsewa #kontrakandepok #Depok #rumah #rumah #kontrakan #murah #kontrakanmurah #kontrakandepok #kontrakandipancoranmas #sewarumah #rumahmurah #kontrakandidepok #kontrakanmurahdidepok #Dikontrakkan # - #regrann

71
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

10
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

20
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

101
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
2 days ago

“[ #PERHATIAN ! ] KORANG YG TENGOK IKLAN NI ! KORANG NAK TAK KALAU SAYA KONGSIKAN #7TIPS YG SAYA AMALKAN UTK #CERAHKAN KULIT BN KORANG #SBLUM #MINGGU #DEPAN ! . #FAKTA ! 12X LEBIH BERKESAN DGN BAHAN DIIMPORT DARI #JEPUN , #SAKURA DAN #SERBUK #MUTIARA ! . TAK PERLU TUNGGU BERBULAN UTK NMPAK PRUBAHAN ! . . BEB ! KO TAK PERCAYER KE ? Mula-mula tak ! Tapi lepas tgk kwn aku beb makan x smpai 1 btol kulit dh makin cerah gebu ! . “Dah pelbagai produk dah abam guna , tapi masih sama jugak kesan, lepas jer tukar produk ESW ni, ramai dh tegur kulit abam dh makin licin & glowing . “ - Aidil Lokman , Johor Bahru. . . ========================= PERGHHH ! PATUT LAH BRKESAN SANGAT !! SEBAB ........ ========================= Menggunakan bahan yg berkualiti diimport drpd Jepun uols .. . ✔ PEARL POWDER - Macam yang kita tahu pearl powder mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral ia sangat baik untuk merawat sejenis masalah kulit.. . ✔ SAKURA POWDER- Kalau korang nak tahu salah satu rahsia kulit putih dan sihat wanita di jepun adalah diorang gunakan bunga sakura yang menjadi bahan utama dalam makanan untuk cantik sebab tu la kulit diorang semua halus mulus. . =========== INFO ESW =========== ✓ Mengandungi 30 kapsul dalam satu botol ✓ Kesan dapat dilihat seawal 5hari ✓ Sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita ✓ Untuk kesan booster perlu mengikut cara makan yang betul ❖ makan 1 biji kapsul selepas sarapan pagi ❖ makan 1 biji kapsul sebelum tidur. ✓ Sesuai untuk semua jenis lapisan umur ✓ Yang penting tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan ✓ Fomulasi daripada pakar kulit yang bertauliah ✓ telah diuji secara klinikal 9 dari 10 pengguna berpuas hati dan repeat order ============================ KENAPA ESW BERBEZA DENGAN PRODUK DI PASARAN LUAR ???? ============================ ✓ HARGA YANG BERPATUTAN ✓ BAHAN KUALITI YANG DIIMPORT DARI JEPUN – Formulasi rahsia kecantikan turun temurun wanita di Jepun ✓ SELAMAT DIGUNAKAN – jangan risau tiada bahan kimia

00
Yesterday

#Jadual Muslimah pagi pk 7.00 sd 11.00 #Dewa Dewi Gym n Cafe #Depan Kantor Kecamatan Mantrijeron #Sebelah Apotek Pelangi #Antara Alkit/Gading dg Krapyak,Yogya #Tersedia25alatfitnes #Sangatmurah #8rb/dtg, 35rb/minggu, 75rb/bln #Tersediainstrukur #Tempatnyaman #TempatlatihanTimnasFutsalIndonesia #Gratis air minum, konsultasi,wifi... #minathub089601226171

110
Load More ↓