#Blessedbeauty Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

1 minute ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm WA 0129463044 #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
1 minute ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm WA 0129463044 #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
2 minutes ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm WA 0129463044 #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
2 minutes ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm WA 0129463044 #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
3 minutes ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
4 minutes ago

On x on? Feedback Losyen Diang Viral. Bukan utk inchloss je. Sakit kaki, sakit lutut, segala macam lenguh blh ikhtiar. Jom berdiang Rm50 inc pos sm #krimDIANG #diangbbc #diang #blessedbeauty #blessedbeautycentre #slimminglotion #lotiondiang #losyendiang

00
11 hours ago

Featuring - @_kim_therezia_ . Passion - Dancing, Traveling and Modeling . . Profession - Psychology Student . Location - Wayanad/ Banglore #women #modeling #modelingagency #keraladiaries 🌴 #studentlife #photo #malayalammovies #tamilmovies #gorgeoushair #beautifulwomen #amazing #graduation #movies #godscreation #photooftheday #instagram #mollywood # #tollywoodactress #tollywood #likeit #instalike #sareelover #cutesmile #beautifulgirl #blessedbeauty #positivenergy #waynad #banglorediaries Sent your pics to @welcome_talents ❣️❣️ . . Get featured 💞❣️💪

1171
2 hours ago

The Prince has arrived on such a magical day. 9-19-19 👑 Aamir Day - Number 9 also relates to endings and conclusions, making number 19 a number of endings leading to new beginnings. Angel Number 19 is a message from your angels that your goal has almost come to completion, or that a phase or situation in your life is coming to an end. Aka Pregnancy is over and my angel is here!!! 🥰 . . . . . #happybirthday #theprinceishere #newmom #newlife #wedidit #mommyandson #iloveyou #Aamir #prince #myson #myworld #mypriority ❤️ #mypurpose #anythingforyou #theworldisyours #ipromise #mygreatestgift #mommygotyou #forlife #iloveyouaamir #alwaysandforever #mine #maternityshoot #godsgift #blessedbeauty

6928
19 hours ago

BERI LAYANAN ATAU BIARKAN ANAK MENANGIS? . Pendapat yang mengatakan kerap melayan anak yang menangis akan menjadikan anak 'spoil', manja dan suka menangis adalah KURANG TEPAT. Kajian menunjukkan anak yang dilayan pada setiap tangisannya akan berasa LEBIH DIHARGAI, DILINDUNGI dan seterusnya membesar sebagai anak yang KURANG MENANGIS dan MUDAH DIKAWAL. . Menurut kajian, anak yang kerap dibiarkan menangis terlalu lama akan meningkatkan tahap hormon kortisol. Ia menyebabkan anak yang terbiasa dibiarkan akan terus mengalami TEKANAN yang belum sepatutnya dilalui walau mereka akan senyap sendiri tanpa dilayan. . 'MENGAWAL TANGISAN' menjadi pilihan kebanyakkan orang yang kononnya melatih anak lantas menjadikan rutin dan tanpa sedar membiarkan anak begitu hanya memburukkan keadaan. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Kami sediakan khidmat rawatan ke rumah. - Urutan Badan Biasa - Urutan Mengandung - Urutan Naikkan Peranakan - Urutan Bersalin/ Penutup & Pelepas Pantang - Urutan Keguguran - Urutan Intensif Tambah Susu/ Bengkak Susu . Setiap urutan oleh wanita tempatan yang bertauliah mengenai rawatan dijalankan. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Dapatkan konsultasi dan senarai harga untuk produk dan rawatan yang sesuai dengan ibu. . WHATSAPP 016-277 8421 . Atau klik link whatsapp di bio. . Waktu Urusan: Isnin-Jumaat 9am-5pm Cuti: Sabtu, Ahad & Cuti Am . #urut #urutanbadan #urutanmengandung #urutankeguguran #urutanbersalin #urupantang #BlessedBeauty #BlessedBeautyHQ #BlessedBeautyConfinement #BlessedBeautyCentre #KamiIbuBerpantang #PakejPantangBajet #PakejPantangKL #PakejPantangSelangor #RawatanIbuBersalin #PakejWarisan #BBCIANS

81
Yesterday

Lagi review sang pengguna krim diang halia bara. Panas2 manja jurrrr.. Tanpa menthol. Waterbased. Tak melekit. #krimdiang #krimhaliabara #blessedbeauty #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #bmf

40
Yesterday

Diang. Siapa yang dah pakai mesti jatuh cinta. Mana nak dapat rm50 sekali postage. Produk natural tanpa menthol, paraben, SLS Dan bahan kimia merbahaya. Set bff ni rm75 termasuk postage tau. Krim diang rm50 termasuk postage. #blessedbeauty #bff #temankarib #krimdiang #krimhaliabara #bmf

20
Yesterday

I don't know bout ya'll but this glow is giving me LIFE ✨ . . . . .. ... .... ..... #beforeandafter #blessedbeauty #torontomakeup #mua #instamakeup #smokeyeyes #highlightonfleek #beautytransformation #beautymakeup #fullfaceglam #instagood #underratedmua #makeupartist #girlboss #beautypreneur #hustleandglow #appointmentsavailable ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

6916
Yesterday

Bff duo. Best weh 2ketul. Sapu diang. Cuci kunthum. Sungguh ku tak tipu. Selain pos, nek juga COD jua. Dan yang nak jimat lagi boleh self pick-up. #blessedbeauty #dewanbersalin #labourroom #krimdiang #krimhaliabara #ramping #perapiwanita

30
Yesterday

#TipsRingkasBBC #IlmuBerpantangBBC 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Kami sediakan khidmat rawatan ke rumah. - Urutan Badan Biasa - Urutan Mengandung - Urutan Naikkan Peranakan - Urutan Bersalin/ Penutup & Pelepas Pantang - Urutan Keguguran - Urutan Intensif Tambah Susu/ Bengkak Susu . Setiap urutan oleh wanita tempatan yang bertauliah mengenai rawatan dijalankan. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Dapatkan konsultasi dan senarai harga untuk produk dan rawatan yang sesuai dengan ibu. . WHATSAPP 016-277 8421 Atau klik link whatsapp di bio. . Waktu Urusan: Isnin-Jumaat 9am-5pm Cuti: Sabtu, Ahad & Cuti Am . #urut #urutanbadan #urutanmengandung #urutankeguguran #urutanbersalin #urupantang #BlessedBeauty #BlessedBeautyHQ #BlessedBeautyConfinement #BlessedBeautyCentre #KamiIbuBerpantang #PakejPantangBajet #PakejPantangKL #PakejPantangSelangor #RawatanIbuBersalin #PakejWarisan #BBCIANS

40
2 days ago

Paling panas!!! . Krim Diang losyen yang berasaskan halia bara, jerangau dan lempoyang. Tiada menthol, panasnya hanya dari produk asas tersebut menjadikan ia sesuai juga digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit sensitif. . Jom tempah sekarang! . Link whatsapp ada di bio. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Kami sediakan khidmat rawatan ke rumah. - Urutan Badan Biasa - Urutan Mengandung - Urutan Naikkan Peranakan - Urutan Bersalin/ Penutup & Pelepas Pantang - Urutan Keguguran - Urutan Intensif Tambah Susu/ Bengkak Susu . Setiap urutan oleh wanita tempatan yang bertauliah mengenai rawatan dijalankan. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Dapatkan konsultasi dan senarai harga untuk produk dan rawatan yang sesuai dengan ibu. . Waktu Urusan: Isnin-Jumaat 9am-5pm Cuti: Sabtu, Ahad & Cuti Am . #urut #urutanbadan #urutanmengandung #urutankeguguran #urutanbersalin #urupantang #BlessedBeauty #BlessedBeautyHQ #BlessedBeautyConfinement #BlessedBeautyCentre #KamiIbuBerpantang #PakejPantangBajet #PakejPantangKL #PakejPantangSelangor #RawatanIbuBersalin #PakejWarisan #BBCIANS

30
2 days ago

Paling laris di pasaran! . BFF ANDA WAJIB MILIKI 🔥LOSYEN DIANG 🔥 KUNTHUM HANYA RM75 SAHAJA TERMASUK POS SM. . Link whatsapp ada di bio. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Kami sediakan khidmat rawatan ke rumah. - Urutan Badan Biasa - Urutan Mengandung - Urutan Naikkan Peranakan - Urutan Bersalin/ Penutup & Pelepas Pantang - Urutan Keguguran - Urutan Intensif Tambah Susu/ Bengkak Susu . Setiap urutan oleh wanita tempatan yang bertauliah mengenai rawatan dijalankan. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Dapatkan konsultasi dan senarai harga untuk produk dan rawatan yang sesuai dengan ibu. . Waktu Urusan: Isnin-Jumaat 9am-5pm Cuti: Sabtu, Ahad & Cuti Am . #urut #urutanbadan #urutanmengandung #urutankeguguran #urutanbersalin #urupantang #BlessedBeauty #BlessedBeautyHQ #BlessedBeautyConfinement #BlessedBeautyCentre #KamiIbuBerpantang #PakejPantangBajet #PakejPantangKL #PakejPantangSelangor #RawatanIbuBersalin #PakejWarisan #BBCIANS

30
2 days ago

Yang lengkap Dan sangat berbaloi. Jom Sama2 congak jom. Kalau uolss beli berasingan. Diang rm80 2tiub. Akar herbanika 30uncang rm75. Phytonatal 90biji rm95. Kunthum rm25. Bengkung rm50. Minyak tokchik rm25. TUNGKU TANAH LIAT. Jimat duit. Tapi kami team BBC tak lokek dari ilmu & konsultansi kami. InsyaAllah. Kami nak semua merasai manfaat produk kami sedia kan. Kami nak semua sihat😉 #blessedbeauty #phytonatal #krimdiang #akarherbanika #nonaroguy #natural #herba #bmf #produkmalaysia #produkmuslimbumiputra #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #setbersalin #kelengkapanbayi #tungkubatu #minyaktokchik

40
2 days ago

Paling asas Dan sangat berbaloi. Jom Sama2 congak jom. Kalau uolss beli berasingan. Diang rm80 2tiub. Akar herbanika 15uncang rm50. Phytonatal 90biji rm95. Dengan setB dari Blessed Beauty ni jimat rm25. Jimat duit. Tapi kami team BBC tak lokek dari ilmu & konsultansi kami. InsyaAllah. Kami nak semua merasai manfaat produk kami sedia kan. Kami nak semua sihat😉 #blessedbeauty #phytonatal #krimdiang #akarherbanika #nonaroguy #natural #herba #bmf #produkmalaysia #produkmuslimbumiputra #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia

50
3 days ago

Tiba-tiba terasa seram sejuk, naik suhu badan atau menggigil. Ini yang nek kena. Yang paling tak sangka ketika bayi dah berusia 6bulan. Saspek Utama, buah bacang putik belum masak. Apa perlu buat? Panaskan batu tuam. Cari minyak yang tidak bermenthol untuk disapu. Tapi JANGAN MENGURUT dikhuatiri makin buruk. Atau boleh di Sapukan terus KRIM DIANG HALIA BARA seluruh badan. Tutup kipas. Bagi pecah peluh. disclaimer : tidak dibenarkan copy Dan paste. Boleh di kongsi kan makluman dengan guna kan buang share untuk perkongsian. Akan di ambil tindakan undang-undang jika berdegil. #mandianbersalin #mandianherba #mandiserung #mandiserum #herbabased #blessedbeauty #bmf #produkmuslimbumiputra #bengan #krimdiang #krimhaliabara

40
3 days ago

Mandi wap. Untuk mengaktifkan pengeluaran peluh sebagai rawatan detoksifikasi. Digabungkan bersama rawatan tangas. Membantu proses penyembuhan serta pengecutan saluran sulit & peranakan. Bila masa waktu terbaik amalan bertangas? Disyorkan selepas 30hari bersalin, apabila darah nifas mulai mengering. Atau yang haid. Pada hari ke6 haid. Untuk apa? Yang masalah keputihan, longgar saluran sulit serta berair, rahim Rendah, prolapse. Ukup wangi pula dipraktikkan pada hari ke40 dalam pantang bersalin. Hingga hari ke100. Bunga melur, BUNGA mawar, limau purut, air mawar. Atau secara ringkas boleh guna kan PASTE TANGAS dari BLEESED beauty. disclaimer : tidak dibenarkan copy Dan paste. Boleh di kongsi kan makluman dengan guna kan buang share untuk perkongsian. Akan di ambil tindakan undang-undang jika berdegil. #mandianbersalin #mandianherba #mandiserung #mandiserum #herbabased #blessedbeauty #bmf #produkmuslimbumiputra #pastetangas #ukupwangi #mandiwap #confinement

50
3 days ago

Bersalin. Bila dapat mandian berherba alangkah best nya terasa. Segala Letih lesu penat sepanjang hamil sehingga ke labor room bersalin kan bayi nya. Antara tumbuhan herba yang boleh digunakan untuk MANDIAN SERUM. Daun serai makan. Daun moringa. Daun lengkuas. Serai wangi. Radang rusa. Pandan. Daun mengkudu. Daun inai. Daun sireh. Daun kunyit. Cekur. Dan pelbagai lagi. Ikut pengalaman berpantang bersama ayahbonda. Ayahbonda nek cari kan daun-daun herba di sekitar rumah. Cuci bersih. Dan rebus hingga mendidih. Sebelum mandi, di steam kan raup muka dengan air rebusan ini. Segar Dan legaaaa... Atau secara ringkas boleh guna kan MANDIAN HERBA dari Blessed Beauty. *disclaimer : tidak dibenarkan copy Dan paste. Boleh di kongsi kan makluman dengan guna kan buang share untuk perkongsian. Akan di ambil tindakan undang-undang jika berdegil. #mandianbersalin #mandianherba #mandiserung #mandiserum #herbabased #blessedbeauty #bmf #produkmuslimbumiputra

30
3 days ago

Pengguna mandian bayi BABY'S NATURE. pun elok untuk bayi kuning. #mandianbersalin #mandianpantang #mandianbayi #bayikuning #natural #blessedbeauty

30
3 days ago

Pelbagai set kombo yang Promo sepanjang September bulan Malaysia. #haroMalaysia #september #promo #setkombo #nonaroguy #krimdiang #blessedbeauty #krimhaliabara #kunthum

30
3 days ago

Set kombo 2krim diang Dan phytonatal. #blessedbeauty #krimdiang #krimhaliabara #phytonatal #bmf #produkmalaysia #ramping #nonaroguy

30
3 days ago

Set bersalin lengkap. Bukan setakat ibu maktang je perlukan set belaian tau. Sang bayi pun perlukan jua. Jangan lupa sediakan awal-awal tau. Takperlu banyak pun mandian tu. Cukup sekadar perlu, mungkin secoet sahaja. Sekiranya bayi uolss ada kuning. Minyak tokchik yang tanpa menthol yang tekstur nya lebih berminyak, masih sesuai Sekiranya bayi uolss g6pd sebab tanpa menthol, champor. Maktang sepanjang berpantang boleh Amalkan air akar suam2, phytonatal bagi betul kan hormon Dan mudah berak buang angin. Krim diang disapu setiap kali lepas mandi sebelum berbengkung. Kasi ramping uolss.. Dan kunthum untuk buat cebokan missV. #bmf #produkmuslimbumiputra #malaysia #natural #blessedbeauty #kelengkapanbayi #setkombo #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #batutuam #krimdiang #krimhaliabara #kunthum #perapiwanita #ramping

20
3 days ago

Bukan setakat ibu maktang je perlukan set belaian tau. Sang bayi pun perlukan jua. Jangan lupa sediakan awal-awal tau. Set ni ada mandian BABY'S NATURE, MINYAK TOKCHIK, BATU TUAMAN. Takperlu banyak pun mandian tu. Cukup sekadar perlu, mungkin secoet sahaja. Sekiranya bayi uolss ada kuning. Minyak tokchik yang tanpa menthol yang tekstur nya lebih berminyak, masih sesuai Sekiranya bayi uolss g6pd sebab tanpa menthol, champor. #bmf #produkmuslimbumiputra #malaysia #natural #blessedbeauty #kelengkapanbayi #setkombo #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #batutuam

40
4 days ago

Hari2 ku renung si merah Diang, pastikan #payday nanti terus grab tau 😊. Sakit kaki sapulah diang. Lenguh betis sapulah diang Sakit lutut pun sapu diang Sakit pinggang? Mestilah sapu diang. Nak kasi seluar lama muat semula? Wajib sapu diang. Nak lawas membuang esok hari? Kena sapu diang. Kesimpulannya, 1 wanita, wajib ada 1 diang 😊 Nak berdiang? roger i ya 👇 WA 0129463044 WA 0129463044 #krimdiang #diang #bbc #blessedbeauty #losyendiang #losyenhaliabara

00
4 days ago

Hari2 ku renung si merah Diang, pastikan #payday nanti terus grab tau 😊. Sakit kaki sapulah diang. Lenguh betis sapulah diang Sakit lutut pun sapu diang Sakit pinggang? Mestilah sapu diang. Nak kasi seluar lama muat semula? Wajib sapu diang. Nak lawas membuang esok hari? Kena sapu diang. Kesimpulannya, 1 wanita, wajib ada 1 diang 😊 Nak berdiang? roger i ya 👇 WA 0129463044 WA 0129463044 #krimdiang #diang #bbc #blessedbeauty #losyendiang #losyenhaliabara

10
4 days ago

Hari2 ku renung si merah Diang, pastikan #payday nanti terus grab tau 😊. Sakit kaki sapulah diang. Lenguh betis sapulah diang Sakit lutut pun sapu diang Sakit pinggang? Mestilah sapu diang. Nak kasi seluar lama muat semula? Wajib sapu diang. Nak lawas membuang esok hari? Kena sapu diang. Kesimpulannya, 1 wanita, wajib ada 1 diang 😊 Nak berdiang? roger i ya 👇 WA 0129463044 WA 0129463044 #krimdiang #diang #bbc #blessedbeauty #losyendiang #losyenhaliabara

00
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

10
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

20
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

10
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

10
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

10
5 days ago

💃KEBAIKAN KRIM DIANG💃 1. Menghangatkan badan bagi ibu dalam pantang 2. Melancarkan period 3. Firm kan kulit yang menggelebeh 4. Mengurangkan masalah bentan 5. Mengurangkan masalah kaki krem 6. Menghaluskan kulit 7. Mengurangkan kesan strechmark 8. Membantu menghilangkan sakit kepala 9. Mengatasi masalah sembelit bagi ibu dalam pantang 10. Memberi kelegaan untuk ibu hamil 11. Mengurangkan sakit urat atau lenguh badan 12. Melegakan sakit pinggang 13. Melegakan sakit pada sendi2 14. Melegakan senggugut sblm & semasa datang bulan 15. Bantu keluarkan angin dalam badan =========================== KHUNTUM SERUM PENCUCI PERAPI WANITA Apa yang bestnya Khuntum ni? 👉Membantu menghaluskan kulit kawasan sulit, celah peha dan lipatan ketiak 👉Menganjalkan kembali bibir mahkota selepas bersalin 👉Menncerahkan kulit kawasan mahkota, ketiak dan pelipat. 👉Mengatasi masalah sulit berbau ketika haid dan nifas 👉Menyegarkan kawasan keintiman wanita . Kelebihan:- . 💥SEGAR DAN NYAMAN : Memberi kesegaran berpanjangan pada kawasan sulit. . 💥100% ORGANIK : Bebas SLS, SLES dan PARABEN. Hanya bahan semulajadi . 💥RAHSIA WANITA MELAYU : Rahsia nenek moyang dalam menjaga maruah mahkota masing2. . 💥BAU MENYEGARKAN : Pilihan bau mawar Melayu membantu memberi keyakinan buat sipemakai. . 💥TIADA PERAPAT : Boleh digunakan oleh anak dara, ibu hamil dan kaum adam untuk kesegaran harian. Boleh digunakan ketika haid dan nifas . www.wasap.my/60129463044/sayanakbelikunthumdiang . #kunthum #blessedbeauty #intimatewash #krimherbanikabarut #krimDIANG #diang #diangblessedbeauty #bbc #diangbbc #krimkurus #slimminglotion #slimming #nonaroguy #nonaroguyoriginal

00
5 days ago

Featuring for the first time @_.bangtan._.girl._ @_.idol._.girl._ . Category - Pics with Bestie . Passion - Modeling, Reading,Traveling & Trekking . . Location - Trivandrum #women #modeling #modelingagency #keraladiaries 🌴 #photo #cutesmile 😊 #beauty #gorgeoushair #beautifulwomen #amazing #movies #bestie #godscreation #photooftheday #instagram #mollywood #bestiegoals #friendshipgoals #tollywood #likeit #instalike #sareelover #studentslife #cutesmile #bestfriends #beautifulgirl #blessedbeauty #positivenergy #trivandrumdiaries # Sent your pics to @welcome_talents ❣️❣️ . . Get featured 💞❣️💪

2984
5 days ago

Set kombo yang sangat berbaloi. Air akar herbanika 15uncang. Digunakan berulang kali. Setiap kali lepas guna, di simpan di dalam peti sejuk uncang nya. Phytonatal 90biji. Di akan 2biji sehari paling minima. Krim diang krim halia bara yang tanpa menthol. Juga waterbased yang tak melekit. Disapu bahagian lelemaks. Dan dijadikan alas bengkung dalam pantang bersalin. Kunthum sesuai untuk buat cebokan. Guna teknik double-cleansing paling best. #krimdiang #krimhaliabara #blessedbeauty #phytonatal #akarherbanika #kurus #ramping #setbersalin #setkombo #confinement #buanglemak #kunthum #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #bmf #produkmuslimbumiputra #malaysia #natural

20
5 days ago

Antara 3 Item trending viral dari BLESSED BEAUTY. Viral trending si krim ramping halia bara & si KUNTHUM perapi missV ni. Bak kata sang pengguna. Kunthum 'mengemas' kan & me rapi kan lagi. Diang bantu flow haid, lawas, bantu buat haid datang teratur setiap bulan. Ramping boleh jika uolss konsisten sapu pada lelemaks uolsss. Sabun gaharu bantu lembut kan Dan cerah kan tubuhbadan, wangi seyyy... Rm40 diang. Rm25 kunthum. Rm25 gaharu. #keputihan #kunthum #serummissv #perapiwanita #natural #blessedbeauty #sejuk #wangi #confinement #bersalin #krimdiang #krimhaliabara #ramping #periodpain #pms #senggugut #setbersalin #sabungaharu #bmf #produkmuslimbumiputra

50
5 days ago

Viral trending si krim ramping halia bara. Bak kata sang pengguna. Diang bantu flow haid, lawas, bantu buat haid datang teratur setiap bulan. Ramping boleh jika uolss konsisten sapu pada lelemaks uolsss Rm40 #keputihan #kunthum #serummissv #perapiwanita #natural #blessedbeauty #sejuk #wangi #confinement #bersalin #krimdiang #krimhaliabara #ramping #periodpain #pms #senggugut #setbersalin #bmf #produkmuslimbumiputra

40
5 days ago

Viral trending si KUNTHUM perapi missV ni. Bak kata sang pengguna. 'mengemas' kan & me rapi kan lagi. Freeze jurrrr tau.. Dingin membeku! Masih pengenalan rm25/ 100ml. #keputihan #kunthum #serummissv #perapiwanita #natural #blessedbeauty #sejuk #wangi #confinement #bersalin #bmf #produkmuslimbumiputra

72
5 days ago

Thank You God for blessing me with a gift and the courage to go after what truly makes me happy. I am grateful for my support system, my camp may be small but we get things done. Thank you for getting me. 10 sleepless nights of creating 10-12 style-up looks and this what the end of the night looks like - pure bliss 💫 Thank you @fashion_coffee_ for hearing my vision and allowing me to take part of the Style-up showcase. I will post videos, pics on my business page @piecesofwisdom21 📸: @blondnbk #piecesofwisdom21 #blessedbeauty #happiness #shedidthat #hardwork #dedication #grateful #aboutlastnight

17223
5 days ago

Thank You God for blessing me with a gift and the courage to go after what truly makes me happy. I am grateful for my support system, my camp may be small but we get things done. Thank you for getting me. 10 sleepless nights of creating 10-12 style-up looks and this what the end of the night looks like - pure bliss 💫 Thank you @fashion_coffee_ for hearing my vision and allowing me to take part of the Style-up showcase. I will post videos, pics on my business page @piecesofwisdom21 📸: @blondnbk #piecesofwisdom21 #blessedbeauty #happiness #shedidthat #hardwork #dedication #grateful #sundayservice

902
Load More ↓