Malmö, I Love You @malmoiloveyou

En inkluderande innehållsplattform för samhällsnytta och engagemang som efter 30 månader kulminerar i en internationell långfilm.

Malmö, I Love You photos and videos

3 weeks ago

På söndag 8 september kl 13 genomför @igersmalmoe en instawalk (fotopromenad ) tillsammans med Malmö I Love You. Vi ses vid stora konstverket på St Johannesgatan utanför Malmö konsthall. Efteråt blir det samkväm med mat & dryck för den som vill hänga på. Ta med din kamera och följ med och fotografera allt det som gör Malmö värt att älska! Alla är välkomna - ingen föranmälan behövs.

630
5 weeks ago

Så härligt att se alla stolta och glada människor som burit Malmö I Love You-tröjor och badges i sommar! Tack till Malmö stad, Hotellgruppen Malmö-Lund samt Citysamverkan för fantastiskt samarbete! #tillsammans

970
last month

Nu har vi släppt tredje avsnittet av Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic! För dig som älskar Malmö mer än dig själv. Allt om staden, människorna och hur över 180 nationaliteter får till det på det stora hela. Humor. Allvar. Känslor och så mycket Malmö att man bara måste älska det. I detta Malmöfestivalenspecialavsnitt gästas Susanna av tidigare festivalgeneralen Pella Ström och nöjesjournalisten Håkan Engström. Du lyssnar via Soundcloud-länken i vår profil, på Spotify, eller andra ställen där poddar finns.

740
last month

I morgon fredag den 16 augusti kl 14 live-sänder vi inspelning av avsnitt 3 av Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic. Denna gång gästas Susanna av Pella Ström, tidigare festivalgeneral, samt Håkan Engström, journalist på Sydsvenskan. De kommer bland annat att dela med sig av sina såväl bästa som sämsta Malmöfestivalminnen. Du kan följa livesändningen här på vårt vårt instagramkonto. Framåt kvällen i morgon kan du sedan hitta en färdig podcast - där poddar finns.

530
last month

Nu står vår stora Malmö I Love-ram uppställd på Posthusplatsen i samband med Malmöfestivalen. Skynda och fotografera någon du håller kär!

790
last month

Det känns härligt att vi hittills spridit Malmö-kärlek till miljontals bilister via de stora digitala infartsskyltarna som Malmö stad varit vänliga att upplåta till oss nu i sommar. #malmöiloveyou

1270
July 2019

Nu har du möjlighet att sprida kärlek genom att köpa din egen Malmö I Love You-tröja! T-tröjorna kostar 99 kronor styck och finns att köpa i receptionen på hotellen som listas nedan. Som vi berättat tidigare har dessa 39 hotell i Malmö och Lund slopat de klassiska hotelluniformerna i sommar för att sprida kärlek till Malmö genom att bära T-shirts med trycket Malmö I Love You. Malmö stad och Destinationssamverkan har också låtit 1000 deltagare i Ung i Sommar bära dessa T-shirts. MALMÖ:​ Clarion Hotel Malmö Live, Clarion Collection Temperance, Quality Hotel View, Quality Hotel The Mill, Comfort Hotel Malmö, Scandic Malmö City, Scandic S:t Jörgen, Scandic Segevång, Scandic Triangeln, Scandic Stortorget, Scandic Kramer, Radisson Blu Hotel Malmö, Park Inn Malmö, Elite Hotel Plaza, Elite Hotel Esplanade, Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens, Sturup Airport Hotel, Ohboy Hotell, Havshotellet, Good Morning Hotels, Moment Hotels, MJs, Best Western Noble House, Story Hotel Malmö, Best Western Hotel Royal, Teaterhotellet, The More Hotel Malmö, Hotel Duxiana, Best Western Malmö Arena Hotel, Hotell Astoria, STF Vandrarhem, Hotel Mortenson, Grand Hotel Garden Malmö, First Jörgen Kock LUND: ​Scandic Star, Hotel Lundia, Hotel Finn, Forenom Aparthotel Lund.

790
July 2019

Nu har vi släppt andra avsnittet av Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic! För dig som älskar Malmö mer än dig själv. Allt om staden, människorna och hur över 180 nationaliteter får till det på det stora hela. Humor. Allvar. Känslor och så mycket Malmö att man bara måste älska det. I detta avsnitt gästas Susanna av hotellcheferna Arvid Laban Falk och Jens Lyckman. Du lyssnar via Soundcloud-länken i vår profil, på Spotify, eller andra ställen där poddar finns.

1060
July 2019

I morgon onsdag 10 juli spelar vi in avsnitt två av Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic. Denna gång gästas hon av hotellcheferna Arvid Laban Falk från @mjshotel och Jens Lyckman från @clarionmalmolive Vi sänder inspelning live via vårt instagramkonto @malmoiloveyou från ca 9.30. Så häng gärna med och titta då! Framåt eftermiddagen kan du sedan hitta en färdig podcast - där poddar finns.

540
July 2019

TILLSAMMANS FÖR MALMÖ I SOMMAR! DEL 2. Häromdagen berättade vi om föreningen Hotellgruppen Malmö-Lund och hur 39 av de 46 hotellen i Malmö och Lund från den 5e juli kommer att låta sin personal i receptionen och frukosten bära T-shirts med budskapet Malmö, I Love You. De kommer även att sälja T-shirts i sina receptioner från och med i morgon. Nu har även Malmö stad och Destinationssamverkan, som Malmö stad är del av, hoppat på tåget och kommer att låta 1000 deltagare i Ung i Sommar bära T-shirts med budskapet Malmö, I Love You. -Vi vill att de ungdomar som vill ska få möjlighet att visa vad de känner för sitt Malmö och att de inte tänker låta avvikelser kapa bilden av sin stad. Vi uppfattar att stoltheten för Malmö är stor bland ungdomar och genom ”Malmö I love you” får de möjlighet att visa var de står, berättar Malmö stads destinationschef Ann Nyström. Malmö stad har också gett Malmö, I Love You möjligheten att synas på stadens 5 infartsskyltar och infoskärmarna vid citytunneluppgångarna. Om du som branschorganisation, företag eller annan organisation vill hänga på initiativet från Hotellgruppen Malmö-Lund, Malmö stad och Destinationssamverkan kan vi snabbt trycka T-shirts till er via Daily Promotion Sweden AB som har lagt ner tid, energi och stor själ i detta projekt. Skicka PM eller skriv i kommentarsfältet nedan i så fall. På bilden ses från vänster: Pauline Asker, Babak Sahrabaghi, Nesrin Residovska och Serdar Residovski, Ung i sommar-praktikanter på stadsarkivet.

710
July 2019

TILLSAMMANS FÖR MALMÖ I SOMMAR! DEL 1. Det började en stökig måndag i början av juni då Malmö sattes på stora prövningar. Dagen efter jobbade Tahar Derbel som frukostansvarig på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. -Som frukostvärdar har vi ett gyllene tillfälle att prata med våra gäster. Jag hade ett samtal med min VD, Jens Lyckman, om just detta och tyckte att vi skulle göra något. Jens höll med och ville gärna att hela destinationen skulle engagera sig, säger Tahar Derbel. - Jag blev väldigt berörd av Tahars tanke och fick en idé om att alla hotell i Hotellgruppen Malmö-Lund borde engagera sig. Jag kom på att Malmö, I Love You jobbar för att framhäva all kärlek i vår stad, och visualiserade att alla hotell borde klä personalen i receptionen och frukosten i deras logga. Deras budskap är tydligt och klockrent, och fokuserar på det som representerar staden bäst. Kärleken till Malmö är enorm, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Malmö Live, och ordförande för Hotellgruppen Malmö-Lund. Genom föreningen Hotellgruppen Malmö-Lund kommer nu 39 av de 46 hotellen i Malmö och Lund att slopa de klassiska hotelluniformerna i sommar för att sprida kärlek till Malmö. Från den 5e juli låter de sin personal i receptionen och frukosten bära T-shirts med budskapet Malmö, I Love You. Från och med samma dag kommer även dessa T-shirts att finnas till försäljning till allmänheten i receptionerna på alla hotellen. Häng med i rörelsen och var med och kärleksbomba vår älskade stad i sommar! Om du som branschorganisation, företag eller annan organisation vill hänga på initiativet från Hotellgruppen Malmö-Lund kan vi snabbt trycka T-shirts till er via Daily Promotion Sweden AB som har lagt ner tid, energi och stor själ i detta projekt. Skicka PM eller skriv i kommentarsfältet nedan i så fall. På bilden ses från vänster: Marcus Scholz, VD på Scandic Star i Lund, Jenny Persson, Hotellchef på Clarion Hotel Malmö Live, Nina Ulvinen VD på Best Western Malmö Arena Hotel och Martin Åkesson, VD på Radisson Blu Hotel Malmö. Fotograf: Johanna Ottosson, Clarion Malmö Live.

1160
June 2019

Nu har vi släppt första avsnittet av Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic! För dig som älskar Malmö mer än dig själv. Allt om staden, människorna och hur över 180 nationaliteter får till det på det stora hela. Humor. Allvar. Känslor och så mycket Malmö att man bara måste älska det. I detta första avsnitt gästas Susanna av radioprofilen Hamza Ftouni och TV-kocken Sandra Mastio. Detta första nummer kan du lyssna på via Soundcloud-länken i vår profil eller på Spotify. Inom en dag eller två kan du också lyssna på de flesta andra ställen där poddar finns. Häng med!

2300
June 2019

Idag klockan 15(-ish ) ör det äntligen dags för första avsninttet av Malmö I Love You-podden. Du kan se avsnittet live här på vårt instagramkonto. I premiärprogrammet gästas Susanna Dzamic av radioprofilen Hamza Ftouni och TV-kocken Sandra Mastio. Häng med!

690
May 2019

I Malmö hjälps man åt. Susanna Dzamic får proffshjälp av @sushionsdag med att dra i gång Malmö I Love You-podden, och nu också som Live TV tydligen… ja det är bara att hänga med! Snart, snart, snart är vi igång.

740
May 2019

Idag får du följa med när Susanna Dzamic hämtar ut utrustningen till Malmö I Love You-podden. "Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic. För dig som älskar Malmö mer än dig själv. Allt om staden, människorna och hur över 180 nationaliteter får till det på det stora hela. Humor. Allvar. Känslor och så mycket Malmö att man bara måste älska det."

900
May 2019

I episod sex av minidokumentärserien Unsung Heroes får vi träffa Filippa Engstrand. Filippa är verksamhetschef på Boost by FC Rosengård som erbjuder ungdomar skräddarsytt stöd att söka arbete eller komma in på en utbildning. Länk till filmen i profilen. Tack till våra huvudpartners Mellby Gård, Bona och Wihlborgs samt våra kärlekspartners MKB och Clarion Hotel Malmö Live. Med stöd av Malmö stad.

530
March 2019

Snart drar vi igång Malmö I Love You-podden med Susanna Dzamic. För dig som älskar Malmö mer än dig själv. Allt om staden, människorna och hur över 180 nationalteter får till det på det stora hela. Humor. Allvar. Känslor och så mycket Malmö att man bara måste älska det.

1860
February 2019

Här är den rykande färska trailern från Cities of Love-initiativet i Berlin som inom kort släpper sin långfilm Berlin, I Love You. I filmen medverkar bland annat Keira Knightley, Helen Mirren och Mickey Rourke. Vår film är fortfarande några år bort men vi längtar redan!❤️

410
February 2019

På Alla Hjärtans Dag delade Malmö I Love You och @malmocity ut rosor till Malmöbor att i sin tur ge till någon som de ville visa kärlek och uppskattning för. Här är en liten film från evenemanget av @filip_johansen

570
February 2019

Klart mor skall få en ros! Från dagens Alla Hjärtans Dag-aktivitet tillsammans med @malmocity där vi delade ut rosor till Malmöborna.

810
February 2019

Idag är vi på stan och sprider kärlek tillsammans med @malmocity ! Så mycket engagemang, empati och vänskap i luften. Vi filmar allt så om vi inte syns idag så kommer det en liten film om några dagar. Kram!❤️

1240
February 2019

I morgon (Alla Hjärtans Dag du vet! ) ger vi oss ut på stan med @malmocity för att sprida kärlek. Vi har med oss ett stort fång med rosor och vill gärna höra vem just du vill uppvakta på denna kärlekens dag?

700
February 2019

Idag är vi på workshop med Malmö stad på temat ”Vad är Malmö?”. Stadens utmaningar och berättelser står på agendan.

660
February 2019

Vi är många som älskar Malmö! Därför har vi låtit tillverka en massa badges så att denna kärlek kan synas ordentligt på stan. Vi kommer att dela dem i samband med olika aktiviteter, inspelningar etc som vi kommer att genomföra under året. Hoppas vi ses!

1220
January 2019

I episod fem av minidokumentärserien Unsung Heroes får vi träffa Martin Karyd. Martins pojkdröm var att öppna en saluhall. Den drömmen blev uppfylld når han och hans syster öppnade Malmö Saluhall för två år sedan. Se hela filmen på vår Facebooksida. Länk i profilen. Tack till våra huvudpartners Mellby Gård, Wihlborgs, Bona och Clarion Hotel Malmö Live. Med stöd av Malmö stad.

630
January 2019

Idag har vi varit och pratat med elever på Latinskolan om Malmö och stadens kontraster utifrån vårt alltid positiva perspektiv, som en del av ett projekt som de skall jobba med under våren.

670
January 2019

Vår kärleksram fortsätter att turnera runt Malmö. Nu står den utanför Kockums gamla huvudkontor där bl a vår huvudpartner @wihlborgs_fastigheter sitter nuförtiden. Tack till @hans andersson.cbf som gjorde det möjligt.

1100
December 2018

Nu har vi flyttat vår kärleksram till Stortorget för att vara på plats i god tid innan Vinterspelen startar den 28/12. Så passa på att fotografera någon du älskar, och passa gärna på att ge Malmö lite kärlek på kuppen genom att tagga bilden #malmöiloveyou Vi passade på att fotografera August och Otto som var snälla att hjälpa till med flytten. God Jul!

1030
December 2018

Nu står vår ram på Gustav Adolfs Torg och sprider kärlek. Passa på du också och ta en bild av någon du älskar!❤️

1460
December 2018

I episod fyra av minidokumentärserien Unsung Heroes får vi lära känna Fatime Nedzipovska, en av initiativtagarna till Kunskapslunchen som sammanför ungdomar och vuxna över luncher. Hon har tidigare sammanfört olika grupper genom bl a Brightful som hon startade 2012. Se hela filmen på vår Facebooksida. Länk i profilen. Tack till våra huvudpartners Mellby Gård, Wihlborgs, Bona och Clarion Hotel Malmö Live. Med stöd av Malmö stad.

1060
November 2018

Nu har vi börjat med att sprida kärlek via olika fönster i Malmö. Först ut är @neumeisterdesign på Östergatan (tillika probono-partner till oss ). Har du ett tomt fönster och vill bidra till mer kärlek i stan? Hör av dig!❤️Tack till @iamfilipjohansen för den fina kortfilmen.

1480
October 2018

I episod tre av minidokumentärserien Unsung Heroes får vi möta Sofia Reuterving som driver odlingsföretaget Los Perros Urban Farming här i Malmö tillsammans med sin partner Buddha Browett. Se hela filmen på vår Facebooksida - länk i profilen.

1270
October 2018

Nu står vår kärleksram för en tid framöver hos vår partner @clarionmalmolive Stort tack till Mikael som hjälpte till att montera!❤️

860
Load More ↓