Zon Lawak Kaw Kaw @lawak.zon

😎 Paid Review di ig @lawak.amerika 👇 TEKAN Link bawah ni

Similar users

Zon Lawak Kaw Kaw photos and videos

23 hours ago

Takde lagi yang boleh fight kecomelan dia

9040
2 days ago

Kami berasa sangat kemaluan" 🤣🤣🤣

1.3k0
4 days ago

Sampai cameraman pun kena hingus ko Lofa 😂

2k0
4 days ago

Bersin pun bunyi comel si Lofa ni 😂

1.5k0
4 days ago

Akibat buat tiktok ketika selsema.. .⠀ Tag rakan anda

1.5k0
4 days ago

Dia punya pikat line tu memang dahsyat bhai.. cair terus..⠀

2.9k0
4 days ago

Elehhh.. padahal binj pun xde 🤣

6900
4 days ago

"Bila hang kata hang nak kawen"⠀ Kredit: Aizuddin Aziz

5350
4 days ago

Haaa korang rasa macam mana? Tag ex ramai ramai hahahahaha😂

1.1k0
4 days ago

Nanti malam jangan kau tanya kenapa kau dgn bapak kau kena tidur luar ye dek oii 😂

1.3k0
4 days ago

Jaga solat dulu, baru jaga anak orang 😊

1.2k0
5 days ago

Hmm untunglaa dpt pakwe sweet🥺

6490
5 days ago

Hebat betul lukisan dia nampak mcm bas betul..

1.4k0
5 days ago

Sbb ade org lain yang dah ganti tempat kau 😢

6680
5 days ago

Kisah sedih pendek 😭

6860
5 days ago

Jangan beria sangat main pubg tu...😂😂

1k0
5 days ago

Kebetulan min lalu situ.. Bende biasa je, min mmg cuti2 tangkap rimau tangan kosong

8660
6 days ago

Terbeliak mata dia 😆

1.2k0
1 weeks ago

Mesti abang tu bengang gila dgn lembu tu.😂😌🙏

9270
1 weeks ago

Buat apa dengar footsteps enemy kalau boleh bau ketakutan mereka

1.4k0
1 weeks ago

Lupa depan rumah ada longkang 😆

1.9k0
2 weeks ago

Patutla lari 😂

1.3k0
2 weeks ago

Nak ke mana tu☺️

8580
2 weeks ago

Susah bebenor nak speaking nyeah 😂

1.1k0
2 weeks ago

Tag kawan yang makan macam ni 👍🏻👍🏻

7600
2 weeks ago

3 kali kena😂🤦🏻‍♂️

5950
2 weeks ago

Amboi sampai mcm kena histeria. Sabar dik sabar, boleh bawa mengucap dulu. 🤦🏻‍♂️

1.1k0
2 weeks ago

Cari hp eh pakcik😅

4980
3 weeks ago

Teknik memotong totamo tanpa bayang 😆

1.1k0
3 weeks ago

Sekali telan je beb 😮😐

8110
3 weeks ago

Lori terbakar di NKVE. KAW KAW je nya..

6860
3 weeks ago

Bila kau nak pancing ikan tertiba ikan lain yang dapat HAHAHAHAH😂😂

1.2k0
3 weeks ago

Kau dah kenapa kucing?? 🤣🤣

1.5k0
3 weeks ago

Maaf, min tergelak sikit 😂

9400
3 weeks ago

Bahaya bila single lama sangat.... Mula berfantasi....😂😂😂

9530
Load More ↓