Camping 't Geuldal @campinggeuldal

🏕Kindvriendelijke familiecamping 🌳Rustig gelegen midden in een natuurgebied 🚲Ideaal voor fietsers en wandelaars!

Camping 't Geuldal photos and videos

Yesterday

Dit is vlakbij de camping , op de grens van het dal en het hoger gelegen deel , een stukje geschiedenis wat er nog staat : het laadperron bij de Bronsdaelgroeve. Dat was een werkplaats voor reparatie van vliegtuigmotoren van de Luftwaffe. Gebouwd in 1944.

500
2 days ago

Onze toilet gebouwen mogen ook niet ontbreken in het algehele plaatje 🧻🚽🚰

380
3 days ago

We hebben mooie ruime kampeerplaatsen voor uw tent of caravan !

350
5 days ago

Voor de vroege vogels onder ons: Zo kan het eruit zien in onze omgeving als de dauw als een magische deken in het dal hangt! ( foto @vlinderlin )

390
6 days ago

Wisten jullie al dat onze sfeervolle brasserie “Bie de Groeve”geopend is? Van woensdag t/m zondag bent u welkom voor (H )Eerlijke streekgerechten, koffie, lunch , borrel en Diner! Kom ook eens preuven! Voor meer informatie: @brasserie_bie_de_groeve en onze website ( link in bio )

370
1 weeks ago

Bij ons kan je geweldig fietsen🚲 in de omgeving , het is hier prachtig heuvelachtig ! (Foto @vlinderlin )

510
2 weeks ago

Deze luxe Safaritenten zijn inclusief BBQ ,hangmat ,veranda en schaduwdoek. U leest er alles over op onze website! (Link in bio )

500
2 weeks ago

Het zou zomaar kunnen dat je tijdens één van onze mooie wandelingen in de omgeving deze knapperd tegenkomt! Ze staan met een grote groep schuin op de rotswanden van de Curfs groeve, een pracht wandeling, echt een aanrader! (route verkrijgbaar bij de receptie )

430